Sebastian Lăzăroiu este noul director al TV România de Mâine

laza
laza

Fostul consilier prezidențial și ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, este, începând cu 1 decembrie, noul director al trustului de presă al  fundației ”România de mâine”, de pe lîngă  Universitate ”Spiru Haret”, al cărui patron nimeni altul decât rectorul Aurelian Bondrea.

Informația a fost confirmată, pentru Inpolitics, de către directorul economic al trustului, Maria Andronie, care a lăsat să se înțeleagă că se pregătește și o relansare în viitorul apropiat.

Trustul în cauză este format din postul TV ”România de mâine” (TVRM), postul terestru de radio Student FM și postul transmis prin satelit Radio ”România de mâine”.

Numirea lui Lăzăroiu este cu atât mai spectaculoasă, cu cât este, de altfel, cunoscut  trecutul din epoca comunistă, dar și după 1989, al rectorului Aurelian Bondrea. După Revoluție, Bondrea a pus pe picioare celebra fabrică de diplome ”Spiru Haret”, implicată acum doi într-un scandal monstru, după ce fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a denunțat superficialitatea pregătirii din facultățile universității.

Fostul ministru al Muncii a fost cooptat și în echipa Realitatea TV, postul lui Elan Schwartzenberg, la sfărșitul lunii noiembrie, ca invitat permanent al Mădălinei Medeleanu și Emil Hurezeanu la emisiunea "România politică", de duminică seara, emisiune care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, ratingul acesteia fiind foarte scăzut.

Citește și:

Sebastian Lăzăroiu are emisiune la Realitatea TV

La Realitatea TV, Sebastian Lăzăroiu, greu de înghițit de telespectatori

Absolvenții de la Spiru Haret pot sta liniștiți. Senatul a respins proiectul care prevedea examen de selecţie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel