Secretul celei mai fragede fripturi. TRUC simplu

Pentru a prepara o friptură fragedă, trebuie să știți un truc simplu. Nu ține de ingrediente!

O friptură fragedă gustoasă nu are legătură cu ingredientele folosite. Este vorba despre altceva. 

Expertul John Unruh a dezvăluit secretul unei fripturi fragede. Vorbim despre îngheţarea prealabilă a cărnii şi apoi dezgheţarea acesteia, chiar înainte de preparare.  

Ce mai este important să faceți?

Să tăiați friptura la momentul oportun. Dacă tăiaţi friptura prea devreme, sucul acesteia se va revărsa în exterior, în farfurie, și astfel nu vă veți mai bucura de întreaga savoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel