Pentru fiecare preparat există anumite trucuri.
„Ce poate fi mai simplu și mai pe gustul tuturor decât clătitele? (...) Din 2 ouă, 6-8 linguri de făină și jumătate de litru de lapte, ai făcut la repezeală 8-10 clătite. Dacă le vreți pufoase, vă recomand să le acoperiți câteva minute cu un capac", a scris nutriționistul Mihaela Bilic pe contul ei de Instagram.
„O sursă de glucide lente (amidon) și foarte puțin ulei (un strop, cât să fie tigaia unsă). Deci putem compara clătita cu 1-2 felii de pâine. Apoi depinde cu ce o umplem, dar 2-3 lingurițe de gem sau dulceață nu au mai mult de 50 cal. Așa că nu vă simțiți vinovați dacă desertul vostru e o clătită, chiar și copiii sunt satisfăcuți de așa o variantă, mai ales când e făcută în casă", a precizat Mihaela Bilic.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu