Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor de la Kanal D, ne-a împărtășit un secret culinar.
Întrebat dacă are vreo rețetă preferată, Dan Cruceru ne-a zis: ”Depinde de la caz la caz. Sincer, îmi place mai mult să mănânc decât să gătesc, dar sunt mare specialist în grătare sau în rețete de paste.
La grătare, am eu rețetele mele de baițuri. De exemplu, înainte cu 24 de ore de a aprinde focul, mă duc la măcelărie, îmi iau o bucată de carne de porc, o tranșez acasă și o pun în baiț: sare, piper, ierburi aromatice, ghimbir, mentă și bere cât să o cuprindă. Apoi, pe grătar, gem de prune uns pe carne ușor, din când în când, în strat subțire, când pe-o parte, când pe alta. Un mega deliciu iese”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu