Secretul dietei Nadiei Comăneci. Ce nu mănâncă pentru a se menține în formă

Nadia Comăneci
Nadia Comăneci

Află în articol care este dieta Nadiei Comăneci!

Citește și articolul - Nadia Comăneci, reacţie de mare campioană după decizia TAS: Îi dau Sabrinei medalia mea de bronz de la Montreal

Nadia Comăneci, supranumită "Zeița de la Montreal", fiind prima gimnastă din istorie care a luat nota 10, la Jocurile Olimpice de la Montreal, din anul 1976, are acum o dietă specială prin care își menține forma și silueta chiar și la 63 de ani pe care îi va împlini în luna noiembrie. 

Pe ce se axează foarte mult Nadia Comăneci

"Mă mișc, zilnic, 30-40 de minute. Chiar și când sunt plecată, fac acest lucru. Caut ca hotelul unde stau să aibă sală de sport, iar în caz contrar, pentru că nu tot timpul am găsit și această facilitate, improvizez de fiecare dată ceva, în cameră. De asemenea, încerc să mănânc deștept. Cât mai sănătos!", a declarat Nadia Comăneci.

"Micul dejun este o masă foarte importantă" Ce nu mănâncă Nadia Comăneci

"Micul dejun este o masă foarte importantă. Beau un iaurt, mănânc un ou fiert, dar și toast cu o feliuță de șuncă de curcan. Nu-mi lipsește nici sucul de portocale și nici cafeaua. Seara consum pește, salate și avocado, dar și multe fructe", a adăugat legendara sportivă, care pe 12 noiembrie va împlini 63 de ani.

Nu mănânc desert. În schimb beau o bere-două, la cină. Snack pentru prânz, precum și o bucată mică de ciocolată, aproape zilnic. Nu mănânc cartofi prăjiți și paste", a spus Nadia Comăneci, pentru Fanatik.

Gimnastică artistică: Nadia Comăneci - Sper ca toate cele 3 gimnaste de la sol să primească câte o medalie de bronz

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a declarat, joi, la sediul COSR, că speră ca Tribunalul Suprem Elveţian să găsească o soluţie astfel încât toate cele trei sportive care se confruntă pentru locul trei la sol la Jocurile Olimpice de la Paris, româncele Ana Maria Bărbosu şi Sabrina Maneca-Voinea, însă şi sportiva din SUA Jordan Chiles, să primească câte o medalie de bronz.

"Nu pot să spun prea multe pentru că este un proces în derulare la Tribunalul suprem vizavi de Sabrina Voinea şi 'necălcatul' în finala de la sol. Nu ştim dacă încă americanii au depus sau probabil vor depune până la sfârşitul zilei de 13 septembrie. Sunt anumite erori făcute care au surprins pe toată lumea acolo la arbitraj. Noi suntem sportivi, însă şi lumea mai greşeşte. Eu văd această întâmplare ca fiind constructivă, să vedem ce putem face ca să putem evita astfel de lucruri la viitoarele Jocuri Olimpice.

"Nu este normal ca toate cele trei gimnaste să sufere"

Nu este normal ca toate cele trei gimnaste să sufere. Lucrurile s-au întâmplat într-un haos, sper să se găsească o soluţie astfel încât cele trei gimnaste să primească câte o medalie. Sper ca până la urmă se va găsi o soluţie, astfel încât cele trei gimnaste să primească câte o medalie", a declarat Naida Comăneci, prezentă la COSR cu ocazia Adunării Generale.

"Rămânem în jurul gimnasticii, pentru că asta ştim. Mă bucur că am putut să fiu alături de fete, să le motivez şi să le inspir la această ediţie a Jocurilor Olimpice şi sper că rezultatele lor şi munca pe care au depus-o în aceşti ani să motiveze generaţiile care vin. Eu încerc să fiu corectă vizavi de sport şi faţă de aceste fete care au lucrat foarte mult şi care trebuie să se înţeleagă că trebuie să fie respectate pentru munca pe care au făcut-o", a mai spus fosta mare sportivă, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel