Secretul familiei Schumacher iese la iveală: Fiul fostului pilot, acuzații șocante la adresa mamei sale

Sursa foto: Reuters
Sursa foto: Reuters

David Schumacher, fiul fostului pilot de Formula 1, Ralf Schumacher, a lansat critici vehemente la adresa mamei sale, Cora, într-o postare publică. Tânărul de 22 de ani a acuzat-o că a fost abuzivă față de tatăl său și că a încercat să-i controleze viața încă de la divorțul părinților săi, care a avut loc în 2015.

David Schumacher a făcut recent declarații dure la adresa mamei sale, Cora Schumacher, prin intermediul rețelelor sociale. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a rupt tăcerea cu privire la problemele familiale, acuzând-o pe mama sa de comportament abuziv față de tatăl său și de încercări repetate de a-i controla viața.

Ralf și Cora Schumacher au divorțat în 2015, iar de atunci relațiile dintre cei doi și fiul lor au devenit tot mai tensionate. Într-o postare publicată recent, David a adus acuzații dure la adresa mamei sale: „În mod normal, nu aș fi vrut să vorbesc despre chestiuni de familie în public. Din păcate, mama pare să vadă altfel acest lucru. Acum este momentul să pun capăt: vreau doar să-mi trăiesc viața în pace și să-mi ating obiectivele fără să fiu întrebat despre toate lucrurile de care mama mea ne acuză pe mine și pe tatăl meu”. a scris el pe Instagram, potrivit Marca, postarea fiind ștearsă ulterior.

David a relatat un incident în care a fost necesară intervenția poliției, acuzând-o pe Cora că l-a agresat pe tatăl său: „A avut loc un incident în care a vrut să mă despartă de propriul meu tată împotriva voinței mele și a trebuit să sunăm la poliție pentru că l-a lovit pe tatăl meu fără oprire”. Acesta a explicat că, după divorț, mama sa l-ar fi amenințat că îi va distruge cariera de pilot dacă nu se mută cu ea: „Când părinții mei au divorțat în 2015, mama m-a amenințat că dacă nu voi locui cu ea îmi va distruge visul vieții mele, acela de a fi pilot de curse, pentru că nu ar fi semnat documentele necesare”.

David și-a încheiat mesajul cu un apel la mama sa de a-i lăsa în pace, subliniind că ambii își doresc să trăiască fără conflicte și probleme. „Comportamentul ei în acest moment este o rușine absolută! Părinții mei au divorțat de 9 ani! Te rog, lasă-ne în pace și lasă-ne să ne trăim viețile. Te vom lăsa și noi pe tine în pace”, a scris David.

Cora Schumacher, vedetă TV în Germania, a reacționat recent la acuzațiile fiului și fostului soț, susținând că s-a simțit folosită și afirmând că Ralf a negat întotdeauna că ar avea o altă orientare sexuală. La jumătatea lunii iulie, fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher (49 de ani), fratele lui Michael Schumacher (55 de ani), a dezvăluit că este homosexual.

Aceasta a avut o reacție puternică după ce Ralf a făcut publică o conversație între ea și actualul său partener, sugerând că ea ar fi știut mai multe despre viața personală a fostului soț decât a lăsat să se înțeleagă inițial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel