Secretul lui Filip Munteanu. Cum a reușit cel mai mic actor din „Clanul” să ia castingul și cum face față filmărilor

Secretul lui Filip Munteanu. Cum a reușit cel mai mic actor din „Clanul” să ia castingul și cum face față filmărilor/Spectacola
Secretul lui Filip Munteanu. Cum a reușit cel mai mic actor din „Clanul” să ia castingul și cum face față filmărilor/Spectacola

Filip Munteanu, în vârstă de 12 ani, este cel mai mic actor din serialul „Clanul”, difuzat pe Pro TV.

Filip Munteanu, în vârstă de 12 ani, este cel mai mic actor din serialul „Clanul”, difuzat pe Pro TV. Tânărul care îl interpretează pe Florinel a dezvăluit în exclusivitate pentru Spectacola cum a reușit să îi cucerească pe producători să ia rolul, cum face față filmărilor, dar și care a fost cea mai grea secvență pe care a avut-o.

Chiar dacă sezonul 3 din serialul „Clanul” s-a încheiat, telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură noul sezon, pentru că filmările deja au început, iar actorii sunt pregătiți să încânte, din nou, publicul.

Unul dintre actorii care a cucerit inimile publicului, Filip Munteanu, a vorbit în exclusivitate pentru Spectacola despre modul în care se descurcă să îmbine filmările pentru „Clanul” cu spectacolele pe care le are la Opera Comică pentru Copii și școala. Mai mult, el ne-a dezvăluit cum a reușit să îi cucerească pe producători să ia rolul, cum face față filmărilor, dar și care a fost cea mai grea secvență pe care a avut-o.

Citește continuarea pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel