Secretul lui Ilie Năstase despre Connors, ținut 40 de ani

Ilie Năstase a povestit pentru Ring, după 40 de ani,  un episod din viața lui Jimmy Connors, prietenul și fostul partener de dublu al lui Năstase. În “The Outsider”, cartea autobiografică a lui  Connors, acesta face o dezvăluire bulversează lumea sportului alb, înainte de apariția acesteia care va avea loc săptămâna viitoare.

Fostul mare campion american a dezvăluit cum fosta sa logodnică, Chris Evert, a avortat, în 1975, cu câteva săptămâni înainte de nuntă, deoarece considera cariera sportivă mult mai importantă. “Locuiam într-un apartament, iar Ilie Năstase era lângă mine când mi-a telefonat Chrissie că vine la Los Angeles pentru a rezolva problema. Mi-am dat seama că eu nu am niciun cuvânt în această poveste, aşa că singurul lucru pe care-l puteam face a fost s-o ajut. Când i-am spus că relaţia noastră nu mai poate fi ca înainte după acest episod, ea mi-a răspuns: «Bine, dacă asta e ceea ce crezi. Am un meci mâine. Nu este o problemă»”, scrie Jimmy Connors.

Ilie Năstase,  partener de dublu cu Jimmy Connors în anii ’70, alături de care a câştigat două turnee de Grand Slam (Wimbledon 1973 şi US Open 1975), pomenit şi el în carte, își aduce aminte că Jimmy a fost foarte marcat de acel eveniment din viaţa lui, care a dus ulterior și la despărțirea celor doi mari sportivi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel