Secretul tehnologiei: Cum funcționează telefonului AI de ultimă generație

Fotografie de la ThisIsEngineering/Pexels
Fotografie de la ThisIsEngineering/Pexels

Cofondatorii Humane, Imran Chaudhri și Bethany Bongiorno, anterior angajați Apple, au apărut într-un videoclip prezentând în detaliu un telefon atât de mic încât poate fi strâns în pumn.

Acest dispozitiv AI funcționează pe baza modelului de limbaj extins GPT-4 și include o cameră, senzori, difuzoare, o lumină și un proiector mic care poate proiecta informații direct pe mâna utilizatorului.

„Scopul nostru la Humane este să construim pentru lumea nu așa cum există astăzi, ci așa cum ar putea fi mâine; un loc în care putem aduce puterea completă a inteligenței artificiale oriunde și să o integrăm în mod transparent în viața noastră de zi cu zi", a declarat Chaudhri în timpul demonstrației.

Prezentând abilitățile vocale ale dispozitivului, Chaudhri a solicitat să redea cântece din filme celebre SF. Pe palma sa, a fost proiectată o rază de lumină, afișând informații precum titlul cântecului și butoanele de comandă. El a oprit și a sărit peste cântec în funcție de mișcarea mâinii sale.

Dispozitivul AI are capacitatea de a răspunde la întrebări vocale prin căutarea în timp real pe internet.

"Când este următoarea eclipsă și unde este cel mai bun loc pentru a o vedea?" În câteva secunde, dispozitivul AI a răspuns că "următoarea eclipsă totală de soare va avea loc pe 8 aprilie 2024" și i-a recomandat să o vadă în Australia.

Dispozitivul traduce instantaneu mesajele din engleză în spaniolă, de exemplu. În timpul demonstrației, Chaudhri a ținut în mână un pumn de migdale și a întrebat câtă proteină conțin, iar AI Pin a răspuns cu "15 grame". Imran a ținut chiar și o carte în fața gadgetului și l-a întrebat să identifice prețul online.

Dispozitivul AI Humane are un preț de pornire de 699 de dolari și necesită un abonament lunar, urmând să fie livrat anul viitor.

Disponibil în trei culori (eclipse, lunar și equinox), pachetul include: o placă de încărcare; un cablu; un adaptor; o husă de încărcare; un amplificator de baterie suplimentar; precum și apeluri nelimitate, mesaje și date pentru un număr de telefon dedicat prin intermediul Humane.

Datorită faptului că dispune de un număr de telefon dedicat prin T-Mobile, utilizarea acestuia necesită o taxă lunară suplimentară de 24 de dolari, în plus față de costul dispozitivului.

Conform informațiilor din The New York Times, se estimează că livrările vor începe în anul următor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel