EXCLUSIV  Secretul unui bronz perfect. Iată cele mai populare și eficiente metode / video

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

În emisiunea Mi-Th influencer, de pe DC News și Spectacola, Mirela Vescan și Thea Haimovitz au dezvăluit cele mai populare și eficiente metode pentru a avea bronzul perfect.

Expunerea directă la soare

„În termeni științifici se numește bronzare la soare. Am auzit niște teorii cum că nu ar mai trebui să folosești cremele cu SPF. Pur și simplu te duci la soare și stai așa. Pentru mine este o tragedie.

Păi dacă mă duc așa, după ajung la spitalul de arși. Asta dacă nu mă dau cu cremă. Nu pot să stau cu ea toată ziua, dar eu nu mă pot expune nici măcar o oră sau două fără a avea o cremă pe mine.

Trebuie să fii inconștient să te duci la mare fără a avea o cremă SPF. Eu nu aș renunța. Prefer să mă dau cu cremă și să mă bronzez gradat”, a spus Thea Haimovitz.

Mirela Vescan a spus care este intervalul orar în care nu trebuie să ne expunem la soare.

„Între ore 10:30 și 16:30 plajele ar trebui să fie goale. În acest interval nu ar trebui să fie nimeni pe plajă. 

Avem nevoie de razele soarelui pentru vitamine. Trebuie să te duci la plajă când răsare soarele, apoi mai mergi înainte de apus și asta ar fi”, a precizat Mirela Vescan.

Solarul

„Nu trebuie să exagerăm cu solarul. Există un trend de ani de zile și se cam doarme la solar”, a avertizat Mirela Vescan.

„Sunt și riscuri și beneficii”, a adăugat Thea Haimovitz.

„Sunt și riscuri și beneficii, dar trebuie ca lămpile să fie noi și speciale, bine alese. Solarul trebuie să fie de calitate și nu trebuie să stăm mai mult de 5-10 minute. Când ești foarte alb nu ai e căuta la solar, sub nicio formă, niciodată! Nu ai de ce. Nici când ai pielea roz, nu ai ce căuta la solar. Sunt medici care se uită la pielea ta și îți spun dacă te poți duce sau nu. Îți spun câte minute ai nevoie și în ce cabină să te duci”, a atras atenția Mirela Vescan.

Bronzarea cu aerograf

„Bronzarea cu aerograf îmi place ca tehnică. Îmi place mult acest instrument. Am și eu trei, dar le folosesc la machiaj, nu neapărat pentru bronzare”, a spus Mirela Vescan.

„Eu mă bronzez mult cu aerograf. Înainte plăteam 120 pe trei ședințe, iar pe a patra o primeam gratuit. Acum am ajuns să plătesc o avere. A ajuns la sume exorbitante. Mi s-a întâmplat să mă facă cineva cu aerograf și să țină bronzul două zile și, de asemenea, mi s-a întâmplat să mă facă altcineva cu aerograf și să țină bronzul o săptămână. Sunt niște reguli pe care trebuie să le respecți”, a precizat Thea Haimovitz.

Creme și loțiuni bronzante

„Îmi plac aceste loțiuni. Înainte aceste loțiuni pătau. 

Autobronzantele sunt o modalitate ca să obții o strălucire aurie. Este mult mai bine să te dai cu autobronzant decât să stai la soare”, a adăugat Thea Haimovitz în cadrul emisiunii Mi -Th Influencer.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel