EXCLUSIV  Sectorul profesional și cel amoros sunt date peste cap pentru o zodie, până în septembrie / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni astrale pentru săptămâna 17-23 iulie.

Scorpion

„Toată vara sectorul profesional și cel amoros sunt date peste cap. Cu toate acestea, în această vară apar multe provocări, dar vouă vă plac provocările.

Crizele în care veți intra în următoarele săptămâni vă fac inima să vibreze și veți avea palpitații gândindu-vă la ceva anume.

Nu vreți să aveți o viață simplă în această săptămână, dar nici în această vară.

Opoziția Marte-Saturn nu vă priește, dar vine Venus retrograd și spuneți că trebuie să luați viața în propriile mâini, să luați decizii și să fiți puternici. Aveți grijă ce vă doriți zilele următoare!

Pentru unii dintre voi este și un gol care trebuie umplut. În exterior pare că le aveți pe toate - jobul care vă împlinește și o relație minunată, dar este ceva ce vă lipsește, ceva ce nu este bine în voi. Veți căuta acel ceva ce vă lipsește.

Exact acolo unde nu v-ați fi dus, acolo vă veți lăsa ispitiți. Treceți de opoziția Marte-Saturn, după care finalul săptămânii este pe placul vostru, apoi toată vara poate să fie pe placul vostru.

Din octombrie veți avea povești foarte interesante. Din vara aceasta, mulți Scorpioni vor avea lucruri de povestit nepoților. Dacă nu se întâmplă nimic magic, atunci creați-vă voi o viață de neuitat în această vară”, a spus Daniela Simulescu.

Vezi previziunile astrale pentru celelalte zodii aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel