Ședință cu scântei la CNA. ”Otrava” Narcisa Iorga l-a acuzat pe Mihai Mălaimare de atitudine părtinitoare în cazurile analizate la CNA

narcisa-iorga-300x225
narcisa-iorga-300x225

Disputa dintre Narcisa Iorga şi Mihai Mălaimare, membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), s-a iscat în cadrul şedinţei de marţi a CNA, în timpul analizei unei reclamaţii făcute de senatorul PNL Dan Radu Ruşanu împotriva emisiunii "Naşul".

[caption id="attachment_77869" align="alignleft" width="150" caption="Narcisa Iorga"][/caption] Mihai Mălaimare a fost acuzat, marţi, de Narcisa Iorga de atitudine părtinitoare în cazurile analizate la CNA. Aceasta i-a reproşat că într-un fel discută atunci când persoana care se consideră lezată este din zona puterii şi în alt fel ,dacă este din zona opoziţiei. În replică, Mihai Mălaimare a spus că îşi va da demisia dacă se dovedeşte că acuzaţia este adevărată.

Disputa dintre Narcisa Iorga şi Mihai Mălaimare, membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), s-a iscat în cadrul şedinţei de marţi a CNA, în timpul analizei unei reclamaţii făcute de senatorul PNL Dan Radu Ruşanu împotriva emisiunii "Naşul" difuzată pe 24 mai, pe televiziunea 10 TV.

Dan Radu Ruşanu l-a acuzat pe Radu Moraru că duce o campanie de denigrare împotriva sa, prin intermediul emisiunii "Naşul", pe care a moderat-o până anul trecut la televiziunea B 1 TV, iar din decembrie 2010, la postul 10 TV. "În seara zilei de 24 mai a.c. am fost luat, din nou, în colimator de Radu Moraru. Şi-a început emisiunea cu reinsinuarea presupuselor afaceri pe care le-ar face familia mea cu domnul Bogatu. Cu acest prilej, mi-a transmis o ameninţare mascată sub forma unui mesaj, potrivit căruia va prolifera aceste minciuni despre mine până la sfârşitul vieţii sale".

În schimb, prezent la CNA, Radu Moraru a declarat că în emisiunea "Naşul" a prezentat dovezi privind asocierea dintre familia Ruşanu şi familia Bogatu. El a mai spus că CNA ar trebui să sprijine jurnaliştii de "bună credinţă", care prezintă informaţii. El a mai spus că "este o presiune când un senator dă în judecată un ziarist", făcând referire la faptul că Dan Radu Ruşanu l-a acţionat în instanţă.Pe de altă parte, avocatul lui Radu Moraru a spus în şedinţa Consiliului că Moraru a mai fost sancţionat de CNA, cu 5.000 de lei, în luna martie, tot în urma unei sesizări a lui Dan Radu Ruşanu. Avocatul a mai spus că, potrivit contractului pe care îl are cu 10 TV, Radu Moraru trebuie să plătească jumătate din valoarea amenzilor pe care televiziunea le primeşte de la CNA.

"Tonul prin care aduceţi la cunoştinţa opiniei publice aceste informaţii vă plasează, din păcate, în zona unei dispute personale şi nu în zona obiectivă (...) Din păcate, acest conflict îmi lasă senzaţia unui conflict personal", i-a spus Mihai Mălaimare lui Radu Moraru.

Ulterior, atât Radu Moraru, cât şi Dan Radu Ruşanu au fost rugaţi să părăsească sala de şedinţe a CNA pentru ca membrii Consiliului să delibereze.

După o pauză de circa 15 minute, şedinţa CNA a fost reluată, iar membrii Consiliului au decis să aplice o somaţie publică postului 10 TV, pentru lipsa de informare corectă în emisiunea "Naşul" din 24 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel