Ședință de urgență în USR, în această seară. Cătălin Drulă i-a cerut retragerea Elenei Lasconi

foto: USR
foto: USR

Elena Lasconi va fi retrasă din cursa pentru alegerile europarlamentare. 

”Am avut o discuție cu Elena Lasconi și i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii.

Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL.

Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin pentru a face performanță în administrație.

USR are de dus o luptă grea și importantă în 2024. Astăzi, mai mult decât oricând, România are nevoie de o alternativă de dreapta și de soluții liberale. În fața unei guvernări corupte și a isteriei extremiste, avem cu toții nevoie de o schimbare reală. Vom continua să muncim zi de zi pentru a construi această schimbare” a anunțat Cătălin Drulă, liderul USR. 

Citește și: Fiica Elenei Lasconi, Oana, își face praf mama, într-un video devastator: Discriminare jegoasă. Nu pot să descriu durerea pe care o simt/ Reacții: Cui folosește, copilule? La ce bun?

Citește și:  Și-a tras Lasconi un glonț în picior? Declarații care au aprins scena publică și pe... Armand! ”Nu există așa ceva”/ ”Eroina #rezist a devenit dușman de clasă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel