Ședință nocturnă în Parlamentul de la Chișinău. Maia Sandu reacționează: Nu vor scăpa

Seara trecută, ședința Parlamentului de la Chișinău s-a întins până la ora 23:00 în vederea votării bugetului pentru anul 2021. Maia Sandu, președintele ales al Republicii Moldova, a reacționat la ședința condusă de Partidul Socialiștilor și Partidul ȘOR.

Președintele ales al R.Moldova, Maia Sandu, a venit cu o reacție după încheierea sesiunii parlamentare. Aceasta se arată indignată de faptul că deputații lui Dodon și ȘOR au votat un șir de legi încălcând toate normele și împărțind între ei banii statului.

„La această oră târzie, în Parlament, o grupare de hoți și profitori împarte banii statului, banii oamenilor care muncesc și plătesc impozite. După ce au discreditat total procesul legislativ, încălcând toate normele, deputații din majoritatea PSRM-ȘOR au hotărât să împartă între ei banii țării la miezul nopții. Rușine! Cei mai mari hoți au ajuns șefi pe banii oamenilor cinstiți”, scrie Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Bugetul pe 2021, votat în necunoștință de cauză

 Președintele accentuează că legea bugetului a fost votată fără surse reale de finanțare a deficitului bugetar, însă permite în continuare schemele de corupție protejate de PSRM și ȘOR. 

„Legea bugetului, cea mai importantă lege a anului, este adoptată în grabă, cu încălcarea normelor, fără să se țină cont de nevoile oamenilor și ale țării – susținerea economiei, a sectorului medical, a agricultorilor afectați de secetă, a oamenilor care au rămas fără venituri din cauza crizei, a familiilor cu copii. Legea este adoptată fără surse reale de finanțare a deficitului bugetar. În schimb, promovează interesele hoților și le permite să continue furtul și schemele de corupție sub protecția deputaților PSRM și Partidului ȘOR”, adaugă președintele. 

Maia Sandu se arată convinsă că niciunul dintre cei care au votat astăzi în Parlament nu va rămâne fără pedeapsă și subliniază necesitatea anticipatelor. „Trebuie să scoatem din Parlament acești hoți - anticipate! Cei care s-au adunat să voteze astăzi nu sunt oameni de stat, sunt impostori. Adoptă aceste legi la miezul nopții pentru că se tem de furia oamenilor. Ei trebuie pedepsiți. Nu va scăpa niciunul”, a conchis Sandu, potrivit Deschide.md

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel