Şef al autorităţii care se ocupă de mobilizarea militarea în Krasnodar, Rusia, ucis

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Stanislav Rjiţki, şef al autorităţii locale din Krasnodar care se ocupa de mobilizarea militară, a fost ucis de un bărbat înarmat. 

Un şef adjunct al autorităţii locale responsabile cu mobilizarea militară, care a comandat de asemenea un submarin din Flota Mării Negre, a fost ucis în Krasnodar, oraş din sudul Rusiei, a anunţat luni agenţia de ştiri TASS, citând organele judiciare, informează Reuters.

Aceasta a precizat că Stanislav Rjiţki a fost ucis de un bărbat înarmat.

Un caz penal pentru crimă a fost deschis, a adăugat agenţia rusă de ştiri.

Potrivit TASS, Rjiţki a comandat submarinul Krasnodar din cadrul Marinei Ruse. Este neclar dacă el era actualul căpitan al submarinului la momentul uciderii sale, notează Reuters.

Potrivit ministerului rus al Apărării, Krasnodar este un submarin diesel-electric construit pentru flota Mării Negre şi proiectat "să lupte împotriva navelor de suprafaţă şi a submarinelor, să amplaseze mine şi să să efectueze recunoaşteri", scrie Agerpres. 

Şapte persoane au murit după un nou bombardament în Ucraina 

Şapte persoane au fost ucise în urma unui atac rusesc asupra unui centru de distribuire a ajutoarelor umanitare din Orihiv, în centrul Ucrainei, potrivit unui nou bilanţ prezentat luni de serviciile de prim-ajutor, notează AFP.

"Salvatorii au dezgropat din dărâmături trupurile a trei persoane fără semne de viaţă. Numărul morţilor a crescut la şapte persoane", a anunţat pe Telegram Serviciul ucrainean al situaţiilor de urgenţă.

În plus, biroul procurorul general al Ucrainei a raportat 13 răniţi în acest bombardament care, potrivit guvernatorului regional Iuri Malaşko, a lovit "un centru de distribuire a ajutorului umanitar într-o zonă rezidenţială".

Această lovitură a avut loc duminică în jurul orelor 13.20 (10.20 GMT), a spus procurorul într-un comunicat.

Potrivit Ministerului ucrainean de Interne ucrainean, ea a vizat un colegiu "într-un moment în care civilii primeau ajutor umanitar".

"O bombă aeriană a distrus total clădirea", a declarat ministerul pe Telegram, adăugând că blocurile din apropiere şi infrastructura civilă au fost, de asemenea, deteriorate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel