Șeful ANPC, iritat de prezența jurnaliștilor la priveghiul fiului patronului de la Ferma Dacilor. "Este jenant ceea ce faceți"

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Horia Constantinescu, șeful ANPC, a părut deranjat de prezența jurnaliștilor la priveghiul fiului patronului de la Ferma Dacilor.

Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a părut deranjat de prezența jurnaliștilor la priveghiul băiatului de 11 ani al patronului de la Ferma Dacilor.

"Este jenant ceea ce faceți", le-a spus Horia Constantinescu jurnaliștilor prezenți acolo.

Reacția șefului ANPC vine după ce la doar câteva ore după tragedie a declarat că îl leagă o prietenie de trei decenii de Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor și că plănuia să meargă cu fiul său acolo, la pensiune. Astăzi, Horia Constantinescu a mers la priveghiul fiului patronului pensiunii.

Reamintim că un incendiu devastator a izbucnit marţi dimineață la Ferma Dacilor, o pensiune care funcționa fără autorizație de securitate la incendiu şi la care au fost găsite, în urma controalelor, o serie de nereguli. Bilanțul în acest moment este cutremurător: şapte morţi, printre care trei copii, şi o persoană neidentificată încă. Printre cei decedați se află și fiul lui Cornel Dinicu.

Patronul de la Ferma Dacilor, surprins ținând în braţe un tablou cu fiul său, pe care l-a pierdut în incendiul de la pensiune

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, a fost surprins ținând în braţe un tablou cu fiul său, pe care l-a pierdut în incendiul de la pensiune. Acesta sunt de altfel primele imagini apărute în presă cu patronul de la Ferma dacilor după incendiul devastator care a luat viața a cel puțin șapte oameni.

Fiul lui Cornel Dinicu era sportiv, mai exact juca hochei la un club din Galați și venise pentru a petrece sărbătorile acasă, cu părinții. Cornel Dinicu are un trecut controversat. Este născut în Mizil, însă trăiește în București și are 5 copii.

Felul în care funcționa "Ferma Dacilor" a făcut și obiectul unui dosar al secției militare a DNA, însă dosarul a fost clasat în martie. Acum, după ce restaurantul a ars, procurorii au cerut în instanță redeschiderea cazului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel