Șeful Gărzilor Revoluționare Iraniene amenință SUA și Israelul cu rachete

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Hossein Salami, șeful Corpului Gărzilor Revoluţionare Iraniene, lansează noi amenințări la adresa Statelor Unite ale Americii și Israelului.

Cu privire la sancțiunile americane, comandantul șef al IRGC (Corpul Gărzilor Revoluţionare Iraniene), Hossein Salami, a susținut că au întărit IRGC „în toate felurile”.

Inamicii Iranului, cum ar fi Israelul și Statele Unite, au o „dată de expirare”, deoarece o nouă ordine mondială este pe cale să înceapă, a amenințat miercuri comandantul șef al Corpului Gărzilor Revoluționare Iraniene (IRGC), Hossein Salami, potrivit publicației de știri iraniană Tasnim.

Vorbind în fața soldaților IRGC din Dezful, sud-vestul Iranului, Salami a emis un avertisment către statul evreu și a împărtășit o perspectivă asupra abordării iraniene a negocierii cu privire la sancțiunile impuse de SUA.

Într-o amenințare directă, Salami a spus că Israelul va trebui să „suporte gustul amar al rachetelor dacă nu este atent”.

Salami a susținut că „strategia de sancțiuni puternice și agresive” a Americii a întărit IRGC.

„Inamicii se retrag treptat și politicile lor nu mai sunt eficiente”, a spus el. 

„Am intrat într-o nouă eră”, a spus șeful IRGC. „Soarele a apus asupra puterilor malefice”, a adăugat el, făcând referire la Israel, SUA și alte națiuni occidentale. Revoluția islamică a „accelerat eroziunea și decăderea civilizațiilor occidentale”, a mai spus acesta.

"Secolul precedent a fost scris de dușmani și de occidentali. A fost secolul captivității și sclaviei musulmanilor, al ignoranței moderne, al unei lumi bipolare în care Occidentul este avansat și noi suntem înapoiați și dependenți de ceilalți. Nu ținem doar înmormântări pentru martirii noștri, ci și îi și răzbunăm imediat", a conchis comandantul, conform JPost.

Israelul răspunde criticilor lui Zelenski: Nu sunt multe țări care să fi făcut atâtea pentru Ucraina

Israelul este generos și sensibil față de Ucraina în timp ce își echilibrează propriile interese, a declarat, luni, prim-ministrul Naftali Bennett, la o zi după ce președintele ucrainean Volodymyr Zelenski a criticat aspru abordarea Ierusalimului, deși ulterior a revenit asupra afirmațiilor.

Zelenski a spus că apreciază eforturile Israelului de a media conflictul între Kiev și Moscova, la câteva ore după ce a comparat situația ucrainei cu Holocaustul. Inițial, acesta a cerut Israelului să trimită arme în țara sa și să sancționeze Rusia, criticând „medierea fără a alege o parte” (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel