Șeful IPJ Constanța rămâne pe loc. Este singurul neatins după accidentul produs de Vlad Pascu. Pe el l-a sunat și Horia Constantinescu (ANPC) când a fost oprit de poliție

foto captură video
foto captură video

Șeful IPJ Constanța, Adrian Glugă, nu este sancționat după erorile poliției ce au permis producerea accidentului din 2 Mai. 

Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de 8 turiști între 2 Mai și Vama Veche. A omorât doi tineri, o fată și un băiat. Anterior, Vlad Pascu fusese oprit de două ori de poliție. A doua verificare a fost după un apel la 112 al unui șofer care a sunat la numărul unic de urgență pentru a sesiza că un șofer conduce haotic. Vlad Pascu tocmai ce-i ieșise în față șoferului, intrând pe contrasens. Când a fost oprit de polițiști, el avea droguri în mașină, dar nu a fost testat pentru consum de droguri. De asemenea, i-ar fi fost cerut doar buletinul, nu și permisul. Nu avea RCA, nici nu a fost verificat în acest sens. După ce a omorât doi tineri și a plecat mai departe, a stat la poliție 2 ore înainte de a pleca acasă. Bâlbele poliției sunt și mai mari. 

Citește aici: Polițiștii care l-au oprit pe Vlad Pascu, detașați de la ordine publică, din București. Carmina Pricopie: Au cerut testarea pentru alcool și droguri. Li s-a spus să-și vadă de treabă

Astăzi au căzut primele capete după ce s-a întâmplat. Nu a căzut și al șefului IPJ Constanța, Adrian Glugă, fiind singurul iertat. 

Citește aici: MAI, declarații în cazul Vlad Pascu. Ce capete cad

Adrian Glugă este cel care a fost sunat și de șeful ANPC, Horia Constantinescu, pentru a scăpa de o sancțiune. Amintim că totul a fost înregistrat de camera de corp a unui agent de la Poliţia Eforie. Șeful ANPC l-a sunat, conform înregistrării, pe Adrian Glugă pentru a scăpa de sancţiune. 

Citește aici: EXCLUSIV  Update: Fostul şef Poliţia Eforie, drept la replică/ Horia Constantinescu, ANPC, l-a sunat pe şeful IPJ Constanţa după ce a fost oprit în trafic. Prima reacţie: "Nu am sunat ca să nu iau amendă!"

Sindicaliștii din poliție vorbesc despre legături importante ale șefului IPJ Constanța, care i-ar oferi protecție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel