Şeful Poliţiei Capitalei, numit temporar ca adjunct la Departamentul Ordine şi Siguranţă Publică

Şeful Poliţiei Capitalei, Lucian Florin Guran, a fost preluat funcţia de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administaţiei şi Internelor, în locul lui Ioan Nicolae Căbulea, numit la conducerea IPJ Alba.

Chestorul principal de poliţie Lucian Florin Guran a fost împuternicit în noua funcţie începând din 25 martie, prin ordin al ministrului Administraţie şi Internelor, Traian Igaş, se arată într-un comunicat de sâmbătă al MAI, citat de Mediafax.

Lucian Guran va îndeplini atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică timp de şase luni.

Ministerul Administraţiei şi Internelor nu precizează dacă la conducerea Poliţiei Capitalei a fost numit o altă persoană, menţionând doar că "actul managerial la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti va fi asigurat în condiţiile legii".

Chestorul Ioan Nicolae Căbulea, care a ocupat funcţia de adjunct al şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, a fost învestit, joi, în funcţia de şef al Poliţiei Judeţene Alba.

Căbulea a fost numit în 23 martie în funcţia de şef al IPJ Alba, prin ordin al ministrului de Interne, Traian Igaş. Postul de şef al Poliţiei Alba a rămas vacant în luna martie, după ce comisarul şef Tudor Grindean a fost numit director de cabinet al şefului Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel