Șeitan dă vina pe presă și pe oameni pentru haosul creat de legile sale

coada
coada

Ministrul Muncii, Mihai Șeitan, a spus că haosul de la casele de pensii şi agenţiile de ocupare a fost creat de presă, lucru susținut și de preşedinţii Casei de Pensii şi ANOFM.

Pe lângă presă, Șeitan a dat vina pe oameni, despre care a spus că s-au dus în ultima zi cu aceste plăți. De asemnea, el a respins ideea prezentată în presă conform căreia 500.000 de persoane stau la cozi și a spus că cei care critică modul de organizare sunt oamenii care nu știu să completeze o hârtie.

Potrivit ministrului, dovada clară a faptului că situația nu este gravă o reprezintă o statistică care arată că doar 10% din oameni și-au depus declarațiile.

Afirmațiile demnitarului sunt suținute și de preşedinţii de la Casa Naţională de Pensii, Doina Pârcălabu şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Silviu Bian. Aceștia au respins categoric situația relatată de presă, Silviua Bian  precizând că la sediul instituţiei pe care o conduce a primit chiar scrisori de mulţumire pentru modul în care au fost organizate ghişeele de la agenţiile de ocupare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel