Selly și-a luat mașina la care visa. Cât a costat bolidul

foto: Selly, Facebook
foto: Selly, Facebook

Vloggerul de 22 de ani și-a cumpărat Porsche 911 Turbo S.

Andrei Șelaru, cunoscut și sub numele de Selly, și-a văzut împlinit un alt vis. A devenit fericitul proprietar al mașinii pe care și-a dorit dintotdeauna să o conducă - un Porsche 911 Turbo S. Într-o postare pe Facebook, vloggerul a împărtășit că a visat la această mașină timp de mulți ani și acum se bucură să o aibă, iar admiratorii îl vor vedea acum conducând acest bolid pe drumurile publice.

„Mașina mea veche, pe care o aveam deja 4 ani, nu am vândut-o încă. Noua mașină e un vis devenit realitate. E minunată. Nu contează cât a costat, asta se poate verifica, important este că o conduc și e o senzație incredibilă”, a spus Selly pentru protv.ro. El a postat imagini cu noua achiziție atât pe contul său de Instagram cât și pe Facebook.

De remarcat că acest model de Porsche este disponibil în România la prețuri începând de la 250.000 de euro. Selly și-a permis să facă această achiziție datorită veniturilor obținute din activitatea companiei sale, Selly Media Network SRL, specializată în producția de filme, videoclipuri și programe de televiziune. În anul 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 761.000 de lei, obținând un profit declarat de 10.193 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel