Semnal de alarmă de la Bruxelles: Fără un plan coerent, România nu va putea să iasă din criză!

Semnal de alarmă de la Bruxelles cu privire la ieşirea din criză a României.

Europarlamentarul Victor Negrescu atrage atenţia asupra faptului că România are nevoie de coerenţă pentru a ieşi din criza provocată de pandemia de coronavirus.

"Am discutat  în cadrul #EuroSfat2020 despre modul în Planul European de Relansare Economică trebuie să transforme economia și societatea europeană prin inovație și soluții concrete axate pe viitor.

Educația trebuie să fie cheia viitorului european. De aceea am reiterat apelul meu ca 10% din planul european, dar și din cel național, să fie alocat către educație, formare, reprofesionalizare și competențe digitale.

Pentru ca planul național să ilustreze modul în care ne dorim să depășim această criză, fac apel la autorități să dea dovadă de mai multă transparență și să realizeze consultări pentru ca împreună cu actorii relevanți să definim direcțiile de acțiune pentru utilizarea eficientă a celor 33 de miliarde de euro alocate țării noastre, conform formulei Comisiei Europene. Fără un plan coerent, România nu va putea să iasă din criză întărită iar perspectivele noastre de dezvoltare vor fi năruite", transmite europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel