Semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand. PSD, anunțul momentului

Foto Facebook Clotilde Armand
Foto Facebook Clotilde Armand

PSD strânge semnături pentru demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Social-democrații strâng semnături, sâmbătă, 31 iulie, pentru demiterea primarului USR PLUS, de la Sectorul 1, Clotilde Armand, din cauza situației în care se găsește zona, cu străzi și trotuare pline de gunoaie.

Social-democrații au postat, sâmbătă, pe Facebook, imagini cu modul în care bucureștenii din Sectorul 1 „s-au răcorit”, semnând pentru demiterea primarului Clotilde Armand., deși afară sunt peste 35 de grade.

„Am fost, din nou, alături de echipele de voluntari, într-o campanie door-to-door, în zona de case de pe Șoseaua Chitilei și la blocurile din Bd. 1 Mai. Am vorbit cu foarte mulți locuitori revoltați de halul în care a ajuns să arate #capitalacapitalei”, a spus Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

Potrivit acestuia, străzile laterale și trotuarele sunt pline de grămezi de gunoaie, trunchiuri de copac și crengi, iar oamenii sunt profund nemulțumiți de debandada administrativă.

„Sectorul este neadministrat, spațiul urban este căzut în degradare”, a mai precizat Petrescu.

Armand vs. Tudorache, renumărare voturi Sector 1. Diaconescu (PMP), decizie radicală

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, a fost întrebat, săptămâna aceasta, la DCNewsTV, despre poziția și susținerea partidului în ceea ce o privește pe Clotilde Armand, în contextul în care se va dovedi că a fost fraudă în cazul alegerilor locale de la Sectorul 1.

„În condițiile în care se va stabili de o manieră judiciară clară că a fost vorba despre o fraudare, noi vom fi exact de partea celor care vor cere sancționarea fraudei”, a spus președintele PMP, Cristian Diaconescu, marți, la DCNewsTV.

Întrebat, ulterior, dacă acest lucru înseamnă că va retrage sprijinul pentru Clotilde Armand, Cristian Diaconescu a oferit următorul răspuns: „Repet. În condițiile în care discutăm frauda, este o infracțiune. Frauda electorală este o chestiune foarte serioasă.”

„Deci, dacă se va dovedi că există așa ceva, atunci, după părerea mea, pot să vă spun că partidul nu poate fi decât de partea celui care sancționează frauda!”, a subliniat președintele PMP. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel