Semnificația spirituală a zilei de 11.11

foto: Freepik
foto: Freepik

Iată ghidul complet pentru înțelegerea semnificației spirituale a zilei de 11 noiembrie!

Oamenilor le place să se uite la ceasuri și să spună: „Este 11:11, pune-ți o dorință”. Dar a spune o dorință la 11:11 are rădăcini în numerologie, unde fiecare număr are propriul său sens metafizic. Și ce este chiar mai semnificativ decât ora 11:11 a.m./p.m. în a unsprezecea zi a celei de-a unsprezecea luni a anului, respectiv 11 noiembrie?

Semnificația 11/11 în numerologie

În numerologie, majoritatea numerelor sunt însumate până ajungem la un număr cu o singură cifră, cu excepția „numerelor principale”, cum ar fi 11, 22 și 33 – care sunt considerate a fi deosebit de semnificative. 

Numărul Maestru 11: Asta înseamnă că acei născuți sub influența numărului 11 au tendința de a duce spiritualitatea la un nivel maxim.

În plus, Alexandru T. Zărnoianu, numerolog, a declarat pentru Astrosens: “Cifra 2 reprezintă emoțiile care sunt prezente în viața noastră în diverse forme, de la muzică, apă, cuvinte, până la relații (cu mama) și trăiri propriu-zise. Toate acestea interacționează între ele, astfel că, fiți conștienți de ce anume “consumați”.

Explicație științifică pentru numerele repetate

Mulți oameni se întreabă de ce văd numere repetate, cum ar fi 11:11 pe ceas în fiecare zi. Unii consideră că aceste secvențe de numere au o semnificație spirituală sau sunt "numere ale îngerilor". Atunci când observăm aceste secvențe de numere și le considerăm speciale sau semnificative, creierul nostru eliberează endorfine, ceea ce ne face să ne simțim bine. Acest lucru condiționează creierul să fie atent la orele în care apar aceste secvențe și să le remarce. Practic, ne recompensăm singuri de fiecare dată când observăm aceste numere, iar creierul devine "setat" să ne alerteze atunci când aceste secvențe se repetă.

Citește știrea completă pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel