Semnul alcoolismului: Expertul dezvăluie ce este un alcoolic funcțional

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Un expert în vicii dezvăluie semnul că ai putea fi un alcoolic funcțional, detectabil în pub.

Odată cu îmbunătățirea vremii în Marea Britanie, se anunță seri însorite la pub și întâlniri de grup pentru a bea o bere în grădina de bere. Deși poate fi distractiv să vă întâlniți cu prietenii pentru o halbă de bere pe o vreme însorită, aceasta ar putea fi și o ocazie de a descoperi că cineva are o problemă.

Un expert în dependență a dezvăluit semnul care arată că cineva ar putea fi un alcoolic funcțional, iar acesta poate fi observat destul de ușor în timpul unei discuții ocazionale în pub.

Ce este un alcoolic funcțional?

Conform centrelor de tratament al dependenței din Marea Britanie, un alcoolic cu nivel ridicat de funcționare este o persoană "cu dependență de alcool, dar care reușește să își continue rutina zilnică".

Prin urmare, având în vedere că, problema lor trece adesea neobservată.

Cu toate acestea, în timp ce ei ar putea face lucrurile în mod "prietenos și social", cei mai mulți alcoolici nu sunt capabili să mențină acest "mod de viață pentru foarte mult timp".

Semnul că cineva ar putea fi un alcoolic funcțional poate fi observat atunci când împărtășește intenția inițială de a consuma doar una sau, cel mult, două băuturi. Această persoană poate exprima sincer această intenție și o poate comunica și celor din jur pentru a-și confirma această hotărâre.

Cu toate acestea, în realitate, consumul lor se va extinde întotdeauna dincolo de această limită, deoarece vor găsi întotdeauna un motiv pentru a continua să bea. Acest motiv poate fi un alt rând la bar, o conversație cu o persoană nouă sau poate chiar o ofertă la băuturi, cum ar fi "happy hour".

Indiferent de circumstanțe, această persoană va găsi întotdeauna scuze pentru a-și justifica consumul continuu de alcool, potrivit Ladbible.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel