Semnul din palmă care îți arată că te vei îmbogăți. Dacă îl ai, destinul ți-a pregătit ceva minunat

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Ce spun semnele "M" și "X" din palmă despre tine și personalitatea ta. 

Cititul în palmă s-a „născut” în astrologia hindusă acum câteva mii de ani și s-a răspândit rapid în Asia și apoi în Europa, după ce Aristotel a aflat de ea. Aristotel l-a învățat arta de a citi palma și pe Alexandru cel Mare, care a folosit-o pentru a afla caracterul soldaților săi. 

De data aceasta ne vom concentra asupra semnificației literei „M” cu doar unii oamenii o au formată de liniile din palmă.

Litera aceasta formată în palmă este destul de rară, e alcătuită din patru linii (două lungi și două mai scurte) care se întâlnesc în parte din centru spre extremitățile palmei, aproape de baza degetelor arătător, potrivit DC MEDICAL.RO

Dacă ai acest semn, ești destinat unei cariere fabuloase

Oamenii care au acest semn sunt destinați unei cariere fabuloase și vor acumula bogății extraordinare. Ei au un nivel ridicat de încredere în sine, motivație și disciplină. Cel mai adesea sunt atrași de jurnalism, scris și educație, iar acestea sunt sferele în care se vor îmbogăți.

Litera M pe palmă simbolizează lideri capabili, noroc pe tot parcursul vieții, mare prosperitate și o intuiție excelentă.

Experții din acest domeniu susțin că persoanele cu litera M pe palmă sunt adevărate detectoare umane de minciuni, simțind când oamenii nu le spun adevărul, iar această caracteristică este mai pronunțată la femei.

Ce înseamnă dacă ai semnul X în palmă

Dacă ai semnul X în palmă, atunci te poți considera cea mai norocoasă persoană din lume! Oamenii cu astfel de semne în palmă sunt mereu în centrul atenției, datorită succesului în viață. Sunt persoane cu un caracter puternic, talentate și unice. 

Astfel de persoane nu pot fi duse cu zăhărelul și își dau seama imediat dacă sunt mințite. Bolile îi ocolesc pe acești oameni. Un alt lucru ce trebuie menționat este acela că, după moarte, oamenii care au un „X” pe ambele palme nu vor fi uitați.

Semnul X sub degetul arătător arată că vei suferi o lovitură la nivelul capului. Dacă acest semn este mai accentuat, atunci înseamnă că vei primi bani de la rude.

Persoanele care au semnul „X” sub degetul mijlociu sunt lipsite de noroc, iar sub degetul inelar sunt predestinate să piardă bani și să nu aibă succes în viață.

Dacă o persoană are semnul „X” sub degetul mic, înseamnă că este mincinoasă și fățarnică, potrivit stiaica.info, citează DC MEDICAL.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel