Senatorul Vlad Pufu deschide lista de candidați PNL la Senat în județul Ialomița

facebook Vlad Pufu
facebook Vlad Pufu

Președintele Comisiei pentru cultură și media din Senatul României, senatorul Vlad Mircea Pufu, deschide lista de candidați PNL la Senat în județul Ialomița.

Anunțul a fost făcut chiar de senatorul liberal, după ședința Biroului Permanent Național al PNL, în care au fost validate și ultimele liste de candidați transmise de organizațiile din țară. 


„Voi candida la alegerile din 1 decembrie pentru Senatul României în județul Ialomița. Biroul Politic Național a validat candidaturile propuse de organizația PNL Ialomița și am onoarea și bucuria să deschid lista pentru Senat.  

Mulțumesc Biroului Politic Național al PNL pentru încrederea acordată! Depline aprecieri întregii organizații PNL Ialomița și președintelui Dragoș Soare!  

Cred că activitatea mea din mandatul 2020 – 2024 reflectă seriozitatea, munca și dedicarea cu care m-am implicat în toate proiectele. Îmi propun ca în viitorul mandat de parlamentar să continui ceea ce am început și să promovez, la fel ca până acum, valorile liberale autentice. Partidul Național Liberal are cel mai complex program pentru comunitate, familie și România modernă!”, a scris Vlad Pufu pe Facebook. 


Acesta candidează pentru al doilea mandat în Parlamentul României. Prima oară a fost ales în 2020, în Circumscripția Electorală Buzău. În mandatul actual, Vlad Pufu deține funcția de președinte al Comisiei pentru cultură și media, este secretarul Comisiei pentru afaceri europene și membru în Comisia pentru antreprenoriat și turism. 


Printre altele, a condus grupul de lucru care a elaborat noua Lege a audiovizualului. De asemenea, a semnat 89 de inițiative legislative, din care 43 au devenit legi promulgate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel