„Senzațional și în direct”! A murit mentorul lui Dan Diaconescu, realizatorul de televiziune care a inventat modelul OTV/ video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jerry Springer a murit după o scurtă luptă cu cancerul la vârsta de 79 de ani. Ce legătură avea cu Dan Diaconescu? Senzaționalul din televiziune! Ambii făceau „subiecte senzaționale” la tv.

 

Legendara gazdă TV a prezentat emisiunea The Jerry Springer Show, faimoasă pentru poveștile scandaloase din viața reală, timp de 27 de ani, din 1991 până în 2018.

Purtătorul de cuvânt al familiei, Jene Galvin, a declarat că Jerry, pe numele real Gerald, a murit în casa sa din Chicago, după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul acestui an.

Galvin, un prieten al lui Springer din 1970, a declarat: „Abilitatea lui de a se conecta cu oamenii a fost în centrul succesului său în tot ceea ce a încercat, atât în politică, cât și în radiodifuziune sau pur și simplu prin glumele cu oamenii de pe stradă.”

Show-ul era renumit pentru reunirea familiilor și prieteniilor disfuncționale și se sfârșea adesea cu o ceartă pe scenă, în timp ce publicul scanda: „Jerry! Jerry!”

El a fost, de asemenea, faimos pentru găzduirea emisiunii America’s Got Talent din 2007 până în 2008 și, mai recent, a prezentat emisiunea Judge Jerry.

Cele mai memorabile momente ale emisiunii

„Bărbatul căsătorit cu iapa”

Youtube video image

Numele episodului, în sine, stârnește atenția și a avut de fapt atât de mult succes încât producătorii au realizat și un episod de „reîntâlnire” pentru a afla cum o mai duce fericitul cuplu.

Povestea clasică de dragoste a captat atenția spectatorilor la vremea respectivă. Un bărbat s-a urcat pe scenă pentru a-și mărturisi dragostea nemuritoare pentru iapa lui, Pixel, și a povestit, în direct, cum s-a căsătorit cu ea.

„Mi-am pierdut virginitatea cu fratele meu”

Titlul episodului este, cu o nouă ocazie, foarte reprezentativ. Talby a decis că locul perfect pentru a recunoaște experiența taboo este la televizor, în direct, în fața a milioane de oameni, șocând spectatorii.

Talby nu doar că și-a adus familia în emisiunea șocantă, ci și iubitul de lungă durată, de care s-a despărțit la televizor, declarându-și apoi dragostea pentru fratele ei.

„Mi-am tăiat bărbăția”

Un episod timpuriu al emisiunii este probabil și cel mai șocant dintre toate. În urma acestuia, Jerry Springer a stabilit un punct de referință în televiziune.

Earl a venit în emisiune pentru a spune cum și-a tăiat propriul organ genital folosind o pereche de foarfece de grădină. În promo-ul emisiunii, publicat pe Youtube, publicul poate fi văzut icnind vizibil în timp ce Jerry își prezenta oaspetele, care apoi a continuat să povestească cum a luat măsura drastică pentru a opri un alt bărbat din a-l urmări peste tot.

Hărțuitorul a apărut în emisiune și a susținut că cei doi au fost iubiți, ceea ce Earl a negat cu fermitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel