Serban Copoț a vorbit deschis despre conflictul dintre Animal X și Laurențiu Duță. De ce au fost interziși pe tv si radio

captură YouTube
captură YouTube

Fostul lider al trupei Animal X și-a pus sufletul pe tavă în podcastul Ilincăi Vandici.

Șerban Copoț a fost prezent în podcastul Ilincăi Vandici unde a vorbit despre conflictul cu Laurențiu Duță de la 3 Sud Est și împăcarea de după, după ani de zile. Potrivit publicației VIVA!, trupa Animal X a fost interzisă la radio și TV după ce a decis să rupă contractul cu casa de discuri a lui Duță. La un moment dat, disputa a fost dusă până în tribunal.

„Viața de artist nu a tot timpul roz din punct de vedere financiar. Succesul pe care l-am avut a durat șapte ani. Noi am fost interziși pe radio, pe tv. Am avut niște probleme. Pentru noi a fost o luptă de supraviețuire. Din 2006 până în 2013 a fost doar în ciuda lor. Am stat și am băgat chitările în prize și am făcut ce am făcut noi”, a afirmat Șerban Copoț, în emisiune.

Au stat certați ani de zile

Marea împăcare între membrii trupei Animal X și Laurențiu Duță a avut loc abia după 11 ani.

„(Laurențiu Duță) a fost și el implicat în toată afacerea asta. Important e că ne-am împăcat. A fost o perioadă în care am greșit mult de ambele părți, dar după 11 ani s-a produs și împăcarea. S-au pierdut foarte multe. În loc să dezvoltăm o prietenie s-a dezvoltat o rivalitate în extrem și care n-a adus beneficii decât adversarilor. Asta a fost, caractere tare de la Constanța, bătălie, a ieșit cu fulgi. Dar asta e, ne-a conturat să fim ceea ce suntem azi”, a mai afirmat cântărețul.

Artistul mai spune că nu regretă această perioadă marcată de tensiuni, tocmai pentru că i-a oferit lecții importante și i-a demonstrat că este un luptător. "Mi se pare că a arătat faptul că ești gata să te lupți cu orice pentru ceea ce e al tău, iar eu nu am avut nicio problemă să mă bat cu oricine pentru ce e al meu. Mă bat până nu mai rămâne nimic. Dacă eu știu că ceea ce e al meu, este al meu, iar tu vrei să îmi iei pe nedrept, nu scapi de mine. Ei au învățat pe pielea lor treaba asta. Eu am învățat că e bine să ții de ce e al tău. Cât de puțin ar fi, este al tău. E bine să înveți și să știi să citești un contract, să știi să te poziționezi într-un litigiu și să argumentezi atunci când ai dreptate. Nu puțini artiști sunt care au rămas cu nimic. Sunt foarte puțini care au rămas cu ceva, de fapt. Dar eu din toată experiența aia am rămas cu niște prieteni pe viață, cu băieții din trupă. Între noi nu au existat momente de rătăcire” a mai spus acesta în cadrul interviului.

Trupa Animal X s-a făcut cunoscută pentru hiturile de mare succes din anii '90 și începutul anilor 2000. Formată în 1999, trupa a ținut topurile ani la rând în România și în alte țări din Europa de Est, fiind apreciată pentru stilul său energic și versurile de actualitate. Animal X a lansat mai multe albume și single-uri care au fost bine primite de public, contribuind la popularizarea muzicii pop-dance în țara noastră, la începuturile genului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel