Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară. Soțul fostei tenismene a publicat primele imagini cu bebelușul / Foto

Sursă foto: Instagram/alexisohanian
Sursă foto: Instagram/alexisohanian

Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, câştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta jucătoare de tenis a născut o fetiţă, care a primit numele Adira River Ohanian.

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian au împărtășit bucuria pe care o trăiesc cu fanii săi pe rețelele de socializare. Sportiva a distribuit pe TikTok un videoclip emoționant în care apare apare alături de soțul și fiica ei Olympia, dar și de cel mai mic membru al familiei, Adira River Ohanian.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

"Bun venit, îngerul meu frumos", a scris Williams la descrierea videoclipului postat pe TikTok.

Numele Adira înseamnă, în limba ebraică, „puternic”, „nobil”, „maiestuos”, scrie Daily Mail.

„Bine ai venit, Adira River Ohanian”, a anunțat soţul Serenei, Alexis Ohanian, într-o postare pe pagina sa oficială de X, fostul Twitter, în care a atașat mai multe fotografii cu bebelușul.

„Sunt recunoscător să anunț că locuința noastră este plină de iubire: o fetiță nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă”, a scris Alexis Ohanian.

Jucătoarea de tenis și soțul ei s-au întâlnit pentru prima la un hotel din Roma, în mai 2015. Cei doi s-au logodit în decembrie 2016 și au devenit părinți pentru prima dată în septembrie 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel