Serena Williams, intervenție chirurgicală amplă la gât: Avea dimensiunea unui grapefruit

FOTO: Facebook @Serena Williams
FOTO: Facebook @Serena Williams

Serena Williams se află în convalescență după operația de extirpare a unui chist din zona gâtului.

Citește și: Rafael Nadal, model pentru Carlos Alcaraz. ”Am crescut cu el și a fost idolul meu. Încă este”

Serena Williams, fostul lider al tenisului feminin, a anunțat că s-a operat de un chist de mărimea unui grapefruit la gât și că se recuperează bine după intervenție, informează AFP, scrie Agerpres.

Fosta sportivă, în vârstă de 43 de ani, a precizat într-o înregistrare video pe rețeaua de socializare Tik Tok că a descoperit în luna mai un chist pe partea dreaptă a gâtului, iar un examen RMN a arătat că este un chist branhial (nodul benign).

”Sunt încă în convalescență, dar sunt bine. Sănătatea este înainte de orice”, a postat Williams, care numără 23 de titluri majore în palmaresul său.

Cea mai mică dintre surorile Williams nu a procedat imediat la eliminarea chistului descoperit, ci doar după ce acesta a crescut.

@serena Back in May I found a lump showing on my neck. I immediately went to the doc got a mri and was told I have a brachial cyst. Have you ever heard of that? They said I don’t need to get it removed if I don’t want. So I did not get it but it kept growing. I decided to get more test and 3 test and one biopsy later everything is still negative but doctors advised I get it removed asap because it was the size of a small grapefruit and it could get infected or worse leak. So this is me removing it. I am feelimg so grateful, and fortunate everything worked out, and most of all I’m healthy. I still made it to American doll with Olympia as promised. And yes all is ok. ???????????????? #fyp #foryourpage #serenawilliams #mom ♬ original sound - Serenawilliams



”Am descoperit o excrescență pe gâtul meu și am fost îngrozită. Am făcut analize și totul este negativ. Am mers să mi-l extragă pentru că era foarte mare. Avea dimensiunea unui grapefruit și mi-a fost destul de greu când l-au scos”, a spus ea în înregistrare.

”Dar totul a decurs normal și sunt foarte fericită că am avut medici formidabili”, a continuat fosta mare jucătoare de tenis, prezentată la cumpărături alături de fiica sa Olympia pe finalul înregistrării.

Williams, reper în tenisul mondial

Serena Williams, un reper în tenisul mondial, cu 23 de trofee majore, a câștigat primul său titlu de Grand Slam în 1999 și ultimul în 2017 la Openul Australiei, pe care l-a câștigat de șapte ori. În palmaresul ei mai figurează șapte trofee la Wimbledon, șase la US Open și trei la Roland Garros.

Reamintim că în ultimii ani ai carierei sportive, Serena Williams și-a fixat ca obiectiv depășirea recordului stabilit, în 1973, de australianca Margaret Court, care avea în palmares 24 de trofee de Grand Slam la simplu, din care 11 la Australian Open, dar și 19 titluri de Grand Slam la dublu și 21 de titluri de Grand Slam la dublu mixt.

Citește și: Fiul lui Țiriac, reacție dură la adresa Serenei Williams după suspendarea Simonei Halep: ”Să vorbim despre numerele de la 1 la 23, campioano”

La masculin, Novak Djokovic este singurul care a atins ”borna” lui Margaret Court, prin câștigarea titlului de la US Open în 2023. De altfel, ”Nole” se află într-o postură greu de atins în următorii ani, având în vedere urmăritori săi fie sunt în afara formei sportive care i-a consacrat (Rafael Nadal, cu 22 de titluri majore, din care 14 la Roland Garos, iar în acest an se va retrage), fie sunt ieșiți din activitatea sportivă (Roger Federer, cu 20 de titluri de Grand Slam).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel