Serena Williams și copiii, refuzați la un restaurant de lux din Paris /foto

Facebook Serena Williams
Facebook Serena Williams

Serena Williams a criticat un restaurant cu stele Michelin din Paris, după ce a susținut că ea și copiii ei au fost refuzați la intrare.

Într-o postare pe X, cunoscut anterior ca Twitter, campioana olimpică a afirmat că ea și familia ei nu au fost lăsați să intre în restaurantul de pe acoperișul hotelului The Peninsula, L’Oiseau Blanc. În postare, Williams a menționat că este prima dată când i s-a refuzat accesul alături de familia sa.

„Incredibil @peninsulaparis”, a scris ea. „Mi s-a mai refuzat accesul la un acoperiș pentru a mânca într-un restaurant gol, dar niciodată cu copiii mei. Mereu e o primă dată.”

Reacțiile fanilor

În secțiunea de comentarii, fanii au fost imediat de partea campioanei de tenis, un utilizator menționând averea de aproape 100 de milioane de dolari a lui Williams: „Poți să cumperi tot locul.” Altul a adăugat: „Cine nu face loc pentru o regină?”

„Ți s-a refuzat accesul pentru că serveau prejudecăți” a remarcat altcineva. „Rușine lor.” Contul de X al hotelului în cauză s-a apărat, răspunzând că mesele erau complet rezervate în acea seară.

„Stimată doamnă Williams,” a scris hotelul. „Vă rugăm să acceptați cele mai profunde scuze pentru dezamăgirea întâmpinată în această seară. Din păcate, barul nostru de pe acoperiș era într-adevăr complet rezervat și singurele mese încă neocupate pe care le-ați văzut aparțineau restaurantului nostru gourmet, L’Oiseau Blanc, care era complet rezerva și acesta.”

Serena Williams la Jocurile Olimpice de la Paris

La sfârșitul lunii iulie, câștigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam a ajuns în Orașul Luminilor înaintea ceremoniei de deschidere „de neuitat” a Jocurilor Olimpice, la care campioana retrasă din tenis a participat ca purtătoare a torței. Williams s-a alăturat unei lungi tradiții de sportivi care au purtat torța alături de colegul campion la tenis Rafael Nadal, precum și de deținătorul a nouă medalii, Carl Lewis, și iconuri franceze precum Zinedine Zidane, Teddy Riner, Marie-José Pérec și Tony Parker.

Ulterior, Williams a participat la Jocurile Olimpice ca spectator, după ce s-a retras din tenisul profesionist după US Open 2022. De-a lungul carierei sale, Williams a câștigat patru medalii de aur, inclusiv una la simplu feminin la Jocurile de la Londra din 2012, în timp ce celelalte trei au fost obținute la dublu feminin, unde ea și sora sa, Venus Williams, au ieșit învingătoare la Sydney 2000, Beijing 2008 și Londra 2012.

În ultimele săptămâni, ea a fost o observatoare frecventă la mai multe meciuri de tenis, inclusiv în mulțimea care l-a susținut pe Novak Djokovic în victoria sa împotriva lui Carlos Alcaraz în turneul de simplu masculin, într-o revanșă dramatică a finalei de la Wimbledon din iulie. Djokovic a câștigat cu 7-6, 7-6 în seturi consecutive, obținând prima sa medalie de aur olimpică, în timp ce meciul de simplu feminin a fost câștigat de chinezoaica Zheng Qinwen împotriva croatei Donna Vekic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel