Sergiu Nicolaescu revine în PSD, la două zile după demisie

Sergiu Nicolaescu revine asupra demisiei din PSD. Acesta a declarat că a revenit asupra deciziei de a demisiona. Întrebat de catre newsin  ce anume l-a determinat să revină asupra demisiei. “Să zicem că m-am gândit mai bine”, s-a rezumat senatorul să explice.

Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat marţi că va rămâne senator independent, după demisia sa din PSD, va părăsi Comisia de cultură şi va rămâne în funcţie pentru restul mandatului, precizând că va devoala motivele demisiei sale la momentul potrivit.

---

Sergiu Nicolaescu: Demisia mea din PSD este ca un divorţ – nepotrivire de caractere

---

Senatorul şi-a reiterat refuzul de a explica motivul demisiei sale din PSD. "Nu m-a deranjat nimic, nu spun nimic (...) Nu fac o discuţie cu voi despre tema asta", a insistat Nicolaescu în momentul în care jurnaliştii s-au interesat de motivaţia demisiei sale. El a mai precizat că aşteaptă ca demisia sa să fie aprobată de conducerea partidului. "Voi rămâne senator independent, nu în grupul independenţilor care au făcut un partid. (...) Rămân senator până în 2012, nu voi mai face parte din Comisia de cultură", a mai spus Nicolaescu. El a făcut din nou referire la o "nepotrivire de caracter" cu unii dintre liderii actuali ai partidului, însă în momentul în care a fost întrebat dacă este vorba despre preşedintele partidului, Victor Ponta, a menţionat că nu dă "nume". Totuşi, regizorul a spus că va explica gestul său la momentul potrivit.

Mai mult, Nicolaescu a fost întrebat dacă demisia sa are legătură cu finanţarea pentru realizarea unor filme de către Centrul Naţional de Cinematografie. " Nu, nici vorbă (...) Eu încă nu am aflat de finanţare, nu are nicio legătură hotărârea mea cu CNC-ul", a afirmat Nicolaescu.

Senatorul Sergiu Nicolaescu şi-a anunţat demisia din PSD după ce o comisie de analiză internă din partid a ajuns la concluzia că activitatea acestuia la preşedinţia Comisiei de cultură din Senat nu poate continua în situaţia în care favorizează punctele de vedere ale PDL, au declarat surse PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel