Sever Voinescu: Un fleac, ne-au ciuruit! Dacă închideam ochii, credeam că vorbește Ponta.

Sever Voinescu
Sever Voinescu

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a comentat, marţi seară, la TVR 1,  ceea ce i s-a întâmplat la şedinţa CNC grupului din care face parte împreună cu Monica Macovei şi Cristian Preda. Criteriile de integritate propuse de acest grup au fost respinse.

Voinescu a spus că înfrângerea se poate traduce prin nişte vorbe celebre deja în politică: "Un fleac, ne-au ciuruit". Întrebat dacă l-a surprins agresivitatea unor colegi, el a răspuns că ceea ce l-a surprins neplăcut a fost să constate că în duelul retoric între părţi au fost în mod evident folosite de către anumiţi colegi idei, teze, informaţii pe care le vehiculează opoziţia.

Voinescu nu a comentat afirmația ”Cum de vorbește despre integritate omul care a ajutat-o pe Roberta Anastase să fraudeze votul la Legea Pensiilor?”. Și asta pentru caă, la TVR, sunt excluse astfel de întrebări incomode. În schimb, a continuat s-o facă pe justițiarul, atacând Opoziția.

"Şi m-a mirat să constat că exită o unitate în cuget şi simţiri, sau măcar în viziunea în legătură cu noi şi cu demersul nostru, între unii colegi de-ai mei de partid şi oameni precum Victor Ponta, de pildă, şi asta doare. De fapt, asta doare cel mai mult, nu atât disputa, nu atât argumentele, chiar nu atât atacurile la persoană.  Dar să constat că într-o şedinţă PDL dacă închid ochii şi nu văd persoana care vorbeşte, aud doar vorbele, nu m-ar suprinde când deschid ochii să văd că e Victor Ponta, asta doare", a declarat deputatul.Voinescu a spus, însă, că el, Macovei şi Preda se gândesc în continuare foarte serios la depunerea unei moţiuni la Convenţia Naţională din mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel