Adrian Severin: Am convenit cu Schultz să mă retrag din grupul socialiştilor. Nu demisionez din PE

Eurodeputatul PSD Adrian Severin a convenit, luni, cu Martin Schultz, liderul socialiştilor din Parlamentul European, să se retragă din acest grup, dar nu va renunţa la statutul de eurodeputat.

severin adrian

Adrian Severin a declarat că înţelege problema pe care grupul socialist o are "legat de votul şi de electoratul său", transmite Mediafax. El a precizat că din acest motiv i-a transmis lui Martin Schultz, liderul socialiştilor din PE, că se retrage din acest grup până la finalizarea tuturor investigaţiilor care îl vizează.

Europarlamentarul social-democrat Adrian Severin a decis, luni, să se autosuspende din Biroul Permanent Naţional (BPN) al PSD până la clarificarea situaţiei sale în Parlamentul European.  Severin a făcut acest anunţ după ce a participat la şedinţa BPN al PSD, în care s-a discutat despre acuzaţiile care îi sunt aduse de publicaţia "The Sunday Times".

"I-am informat pe colegii mei asupra întregii situaţii, în legătură cu faptul că sper să se declanşeze cât mai repede investigaţia în Parlamentul European, care să fie de natură a clarifica toate lucrurile şi pentru că partidul nu are nicio legătură şi nici posibilitatea de a investiga acest lucru", a precizat Adrian Severin.

Citeşte şi:

Socialiştii europeni, deranjaţi de cazul Severin. Hannes Swoboda: Orice caz de coruptie este inacceptabil

EXCLUSIV: Citeşte contractul între Adrian Severin şi firma Taylor&Jones. Deputatul este convins că o comisie parlamentară va lămuri situaţia, dacă analizează documentul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel