Severin spune că nu va demisiona din Parlamentul European

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Bucureşti, că nu va demisiona din PE, întrucât nu a comis nicio ilegalitate, iar acuzaţiile la adresa sa sunt "false".

Întrebat în legătură cu demisia colegului său europarlamentar austriac implicat în acdelaşi scandal, Severin nu a vrut să comenteze motivele acestuia, dar a spus că el nu are nicio intenţie să-şi depună demisia, scrie Mediafax.

"Eu ştiu de ce nu am să-mi depun demisia. Nu am comis nicio ilegalitate, iar aceste alegaţii sunt false", a spus Severin.

Europarlamentarul a mai spus că a informat conducerea socialiştilor europeni în legătură cu această problemă încă de săptămâna trecută şi că mulţi dintre colegii săi, mai ales cei britanici, au spus că nu sunt pentru prima oară vizaţi de un scandal din partea publicaţiei "The Sunday Times".

Adrian Severin a menţionat că i-a transmis o scrisoare preşedintelui PE în care l-a informat în legătură cu situaţia creată şi a spus că este interesat şi doritor ca PE să facă o anchetă.

Întrebat dacă a aflat informaţia potrivit căreia ar fi fost convocat de urgenţă la Bruxelles, Adrian Severin a spus că nu are informaţii că ar fi fost chemat de urgenţă. "Eu oricum plecam după-amiază la Bruxelles, unde am să mă întâlnesc cu colegii mei", a spus el, precizând însă că şi dacă este vorba despre o chemare urgentă nu a primit această informaţie.

Europarlamentarul PSD a mai declarat, luni, că scandalul declanşat de publicaţia "The Sunday Times" urmăreşte să se scape "de un om incomod", de "un român influent", el precizând că are sentimente de "extremă tristeţe şi oarecare tulburare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel