Sezonul Racului până pe 22 iulie. Care sunt previziunile pentru fiecare zodie

FOTO: Freepik @EyeEm
FOTO: Freepik @EyeEm

În perioada 20 iunie - 22 iulie vom avea sezonul Racului. Care sunt previziunile acestei luni.

Pe 20 iunie avem Solstițiul de vară. Adică începerea verii din punct de vedere astronomic. În ceea ce privește astrologia, avem intrarea Soarelui în semnul Racului, tranzit care va dura până pe 22 iulie.

După ce am trecut prin sezonul Gemenilor care ne-a făcut mai dornici de schimbare și comunicare, iată că trecem la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. Dar și să ne păstrăm echilibrul emoțional. 

Când Soarele intră într-o zodie înseamnă că începe zodia respectivă, întrucât poziția Soarelui arată zodia într-o astrogramă. Intrarea Soarelui într-un semn arată felul în care se schimbă energia, se schimbă lumina. Imaginează-ți că ai o casă cu 12 camere, din lună în lună, Soarele luminează câte o cameră. Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar și simbolizează viață, energie, vitalitate.

Berbec/Ascendent în Berbec

Soarele va tranzita casa a patra, cea a familiei și a gospodăriei. Atenția se va duce către aceste zone. De altfel, s-ar putea să vrei să faci tot felul de schimbări în casă pentru că vei dori mai mult confort. Vor apărea tot felul de evenimente în familie la care vei participa. Multe dintre ele vor fi chiar pe placul tău. Acest tranzit este menit să te facă să îți dai seama că fără o bază emoțională stabilă nu poți face nimic în viață.

Citește previziunile pentru celelalte zodii pe ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel