Sfârșit groaznic pentru o fată din Balș. Ultimele momente înainte de a muri

Imagine43
Imagine43

O tânără în vârstă de 16 ani a avut parte de un sfârșit tragic.

Fata a fost ucisă chiar de către iubitul ei cu doi ani mai mare. Întâmplarea teribilă a avut loc într-o clădire părăsită din orașul Balș. După ce şi-a dat seama de grozăvia pe care a făcut-o, tânărul a sunat singur la poliţie. Acum este cercetat pentru omor.

Ce s-a întâmplat cu puțin timp înainte de uciderea fetei 

Cei doi s-au întâlnit joi după-amiază, în jurul orei 18.00, și au făcut sex în clădirea părăsită. În urma unor discuții în contradictoriu, pe fondul unei crize de gelozie, tânărul ar fi sugrumat-o pe iubita lui. Văzând că fata este fără suflare, acesta a sunat la numărul 112 și a spus oamenilor legii ce s-a întâmplat.

Un echipaj al Ambulanţei Balş s-a deplasat imediat la faţa locului şi a transportat-o pe fată, Luminiţa Cristina Popa, la spitalul din localitate, dar medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

Tânărul a fost ridicat de poliţişti şi dus la audieri la sediul Parchetului Olt de la Slatina. În funcţie de modul cum vor decurge audierile, procurorul de caz urmează să decidă încadrarea juridică în funcţie de care suspectul va fi cercetat şi acuzat, scrie Adevarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel