Sfârșit tragic pentru un bărbat din Craiova. A murit în timp ce își făcea cumpărăturile

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Craiova. A murit în timp ce își făcea cumpărăturile / Foto: Pixabay
Sfârșit tragic pentru un bărbat din Craiova. A murit în timp ce își făcea cumpărăturile / Foto: Pixabay

Un bărbat din Craiova a murit în timp ce își făcea cumpărăturile într-un magazin.

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a murit, joi, în timp ce își făcea cumpărăturile într-un centru comercial din Craiova, sub privirile îngrozite ale celorlalte persoane care se aflau în magazin, scrie Realitatea.net.

Potrivit IPJ Dolj, poliția a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că în incinta unui centru comercial din Craiova, o persoană este inconștientă. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ Dolj, care a efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Bărbatul a fost declarat decedat. Polițiștii au identificat ulterior persoana, un bărbat de 72 de ani, din Craiova, care ar fi acuzat o stare de rău în timp ce se afla la cumpărături.

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.”, a precizat Daniela Pîrvulescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Totodată, oamenii legii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Un bărbat din Maramureș a murit după ce un COPAC uscat a căzut peste el

Sfârșit tragic și  pentru un bărbat din Borşa, judeţul Maramureş. Un bărbat de 51 de ani a murit, după ce un copac uscat s-a rupt și a căzut peste el. O femeie de 43 de ani, din oraș, a sesizat poliția cu privire la faptul că un trunchi de molid a căzut peste o persoană care se afla inconștientă pe stradă. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii împreună cu echipaje ale ISU Maramureș și lucrători din cadrul unității Salvamont Borșa. Echipajele medicale i-au acordat îngrijiri de specialitate victimei, însă, din păcate, bărbatul de 51 de ani a murit. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga Spitalului de Recuperare Borșa, în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii au deschis o anchetă și în acest caz.

VEZI ȘI: Sfârșit tragic pentru un bărbat de 58 de ani, bolnav de COVID-19. A vrut să demonstreze că e o simplă răceală, dar a MURIT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel