Sfaturi de la Carmen Brumă. Cum să-ți păstrezi silueta de sărbători

Sfaturi de la Carmen Bruma. Cum să-ți păstrezi silueta de sărbători/Sursa foto: freepik.com
Sfaturi de la Carmen Bruma. Cum să-ți păstrezi silueta de sărbători/Sursa foto: freepik.com

Carmen Brumă a venit cu sfaturi utile pentru persoanele care doresc să nu simtă kilogramele în plus după sărbătorile de iarnă.

"Iată câteva metode simple care să te ajute să-ți păstrezi silueta în timpul sărbătorilor de iarnă, fără să te abții de la mâncărurile care îți plac.

1. Indiferent de ce alegi să mănânci adaugă meselor tale, de preferabil la început, o salată din legume proaspete în care să pui ulei de măsline și 2 linguri de oțet de mere. Te va ajuta să reduci impactul glicemic al acelei mese și să neutralizezi o parte din efectul substanțelor nocive care există în unele alimente.

2. Păstrează un repaus alimentar între mese de cel puțin 4 ore în care să nu ciugulești nimic și să bei doar apă. Bea aproximativ 35 ml/kg corp/zi, pentru că hidratarea optimă te ajută să ai mai puține pofte, să gestionezi mai bine apetitul și să nu vă fie teamă, poți bea apă înainte de masă sau în timpul mesei dacă simți nevoia, pentru că nu diluează sucurile gastrice.

3. Nu te întinde în pat imediat după ce ai mâncat. Încearcă să mergi, să faci treburi prin casă, să ieși afară la o plimbare și ideal la o oră/două distanță să poți face un antrenament moderat", a explicat Carmen Brumă pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel