Sfaturi zodiacale pentru săptămâna aceasta. Daniela Simulescu: Ce nu ar trebui să facă Săgetătorii

Daniela Simulescu
Daniela Simulescu

Daniela Simulescu aduce cele mai recente informații despre Sagetători și oferă sfaturi despre ce nu ar trebui să faceți în această săptămână.
 

"Nu prea vă prieste această săptămână, sunteți în continuare pe modul tac și fac. Luna nouă în Casa 12, conjuncția Soare-Marte în Casa 12a. Poate că o să aveți senzația că cineva vă vrea răul, că aveți dușmani, că sunteți bârfiți și nu înțelegeți ce se întâmplă. Vă spun eu ce să faceți săptămâna aceasta: să vă relaxați, să dormiți și să încercați să nu vă victimizați. Victimizarea pentru voi este o mare pierdere. În schimb, dacă vă scoateți din postura aceea de victimă și, indiferent de ce se întâmplă, stați foarte ancorați aici și acum, lucrurile vor părea altfel. Masochismul este la purtător în zilele care urmează.

Vă recomand să aveți grijă de sănătatea voastră, să nu vă asumați toate proiectele, să arătați că puteți sau dacă simțiți că nu faceți față, lăsați rușinea la o parte și spuneți că aveți nevoie de ajutor. Oamenii vă vor vedea sinceri, că sunteți dispuși să vă implicați, să terminați, și vă vor ajuta. Astfel, dacă stați în colțișorul vostru și vi se pare că nu vă vede nimeni, că nu vă ascultă nimeni și că sunteți ghinioniști, o să stați în aceeași suferință.

Cum Saturn și-a oprit retrogradarea în Casa a 4-a, trebuie să fiți foarte atenți la locuința voastră. Dacă trebuie ceva reparat, e multă muncă și la serviciu și acasă și cu alții", a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel