De vită sau pui, picantă sau dulce, cu maioneză sau ketchup, shaorma e la mare căutare pe litoralul românesc.
Autor: Cristina Grigoraş
Pentru că este cea mai accesibilă ca şi preţ, turiştii aflaţi pe lioralul Mării Negre uită de regulile nutriţionale şi îşi potolesc foamea cu binecunoscuta shaorma.
Deţinătorii de fast food-uri au speculat dorinţele clienţilor şi s-au mutat în număr foarte mare pe litoral. Staţiunea Costineşti pare a fi raiul shaormăriilor. Oriunde întorci privirea găseşti carne de pui şi de vită.
Printre sortimentele de shaorma cu care românii sunt familiarizaţi, întâlnim: shaorma turcească, shaorma norvegiană, shaorma libaneză.Vara asta clienţii se pot bucura şi de o noutate în materie de fast food-shaorma cu fructe, mult mai uşoară şi de sezon.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu