Și-a dat casa în chirie și după 3 zile a găsit-o distrusă de o vânzătoare de câini. Prețul unui cățel: 1.500 lire

Foto: Pxhere
Foto: Pxhere

O proprietară care și-a închiriat casa online și-a găsit proprietatea distrusă de o clientă.

O proprietară care și-a închiriat casa prin Airbnb a rămas fără cuvinte când și-a văzut proprietatea distrusă de o vânzătoare de căței în doar trei zile. Conform BBC, Tracey Parsons, 55 de ani, care este “superhost” pe Airbnb, i-a închiriat casa de vacanță din Marea Britanie unei femei pentru 10 zile weekendul trecut.

Însă, după doar 3 zile, au fost găsiți 14 căței și un câine la proprietate, care era plină de excremente de câine și gunoi. “Am rămas absolut uluită”, a spus doamna Parsons. “Nu-mi venea să cred.” 

Ea a spus că ea și partenerul ei David Bradley, 55 de ani, au fost anunțați de o vecină care a văzut ce i s-a părut a fi o mașină abandonată cu căței în ea. Când a bătut la ușa casei, a fost surprinsă de un miros îngrozitor și de lătratul câinilor. Bradley a mers la proprietate unde a găsit un cuplu afară care aștepta să cumpere un cățel.

Casa era plină de escremente de câine

Ei i-au spus că plăteau 1.500 de lire pentru el. Au plecat după ce au văzut fotografiile de la ce s-a întâmplat interior. “Femeia care închiriase casa nu voia să-l lase pe partenerul meu să intre”, a spus Parsons. “A fost absolut șocat de ce a văzut.” Soția lui Parsons a mers și ea la proprietate unde a spus că a găsit interiorul casei plin de excremente de câine.

“Erau până pe pereți și coșurile de gunoi erau pline de ele”, a spus ea. "Erau și pe podea înfășurate în prosoape de bucătărie și blocaseră toaleta. Cățeii erau plini de ele și duhneau. Femeia doar îi lăsa să își facă nevoile peste tot. A reușit chiar să strice mașina de spălat.”

Tracey Parsons a adăugat: "Este doar șocant. Aici este Highlands. Este liniște. Oamenii nu fac așa ceva aici. Am închiriat casa de câțiva ani și a fost întotdeauna lăsată într-o stare impecabilă. Nu am avut niciodată probleme înainte”.

Ea a mai spus că unii dintre căței erau într-o cușcă care conținea și capace metalice de la conservele de mâncare pentru câini.

Cum se apără vânzătoarea de câini

Vânzătoarea de căței, care rezervase casa sub numele de Rachel Tidey, a fost acum suspendată de pe Airbnb. Ea a susținut că o parte din mizerie a fost cauzată de poliție care a eliberat cățeii. “Nu era totul daune preexistente”, a spus ea. "Am oferit să curăț și să plătesc pentru taxele de curățenie, dar proprietarii mi-au spus să plec. Cățeii sunt toți înregistrați pe numele meu și au fost găsiți sănătoși de SSPCA și poliția a spus că nu există dovezi ale unei infracțiuni comise”.

Ea a adăugat că informația despre cuplul care aștepta la proprietate să cumpere un cățel nu era exactă, deoarece nu obișnuia să ceară acel preț pentru un cățel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel