Și-a ucis fiul cu ajutorul altor doi copii chiar de aniversarea victimei, ca PEDEAPSĂ

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O mamă din Illinois și doi dintre copiii ei au ucis un al treilea copil, ca pedeapsă. 

O mamă și doi dintre copiii ei sunt acuzați că l-au ucis pe fiul și fratele lor de 6 ani de ziua lui, iar apoi l-au raportat dispărut, scrie True Crime Daily. Departamentul de poliție din North Chicago a postat despre dispariția lui Damari Perry pe 6 ianuarie, spunând că băiețelul a fost văzut ultima dată în Skokie pe 4 ianuarie.

Sâmbătă, 8 ianuarie, poliția din North Chicago a anunțat ofițerii din departamentul lor, iar FBI-ul a localizat cadavrul lui Damari în apropiere de mai multe case abandonate din zona 700 de pe strada Van Buren. Poliția din nordul Chicago a declarat că medicul legist din Lake County va efectua autopsia.

Familia a fost luată în custodia poliției

Potrivit poliției din North Chicago, trei membri adulți ai familiei au fost arestați, iar membrii minori ai familiei au fost plasați în custodia serviciilor sociale. 

WGN-TV relatează că familia lui Damari îl pedepsea pentru ceva ce a făcut pe 29 decembrie, cu o zi înainte de aniversarea lui. Procurorul statului Lake County, Eric Rinehart, a spus că „a fost pus într-un duș rece pentru o perioadă lungă de timp, ținut acolo de membrii familiei la îndrumarea mamei. Credem că mama ar fi putut fi implicată, iar la un moment dat copilul nu a mai răspuns, a vomitat și a murit”.

Rinehart crede că familia a ținut trupul lui Damari fie în interiorul unei mașini, fie în casă timp de câteva zile. Potrivit WGN, Rinehart a spus că acesta este „unul dintre cele mai grave cazuri pe care le-am văzut vreodată”.

Cauțiunea fratelui victimei se ridică la 3 milioane de dolari

Fratele lui Damari, Jeremiah Perry, în vârstă de 20 de ani, a fost acuzat de agresiune gravă care a cauzat vătămări corporale grave unui copil sub 12 ani, a tăinuit o crimă și a obstrucționat justiția. Cauțiunea lui a fost stabilită la 3 milioane de dolari. Jannie Perry, mama celor doi, a fost acuzată de crimă cu circumstanțe agravante, tăinuirea unei omucideri și obstrucționarea justiției. Un frate minor se confruntă, de asemenea, cu acuzații, potrivit NBC Chicago.

Familia a spus inițial poliției că Damari a dispărut după ce a mers la o petrecere cu sora lui în Skokie, relatează CBS Chicago. Cu toate acestea, Rinehart spune că afirmația este „complet falsă”. Suspecții s-ar putea confrunta cu acuzații suplimentare în urma autopsiei, care a avut loc pe 10 ianuarie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel