Și-au spălat rufele în public. Simona Gheorghe către Pandele: Ascultați-vă nașul pe Becali! Becali a făcut o criză de râs în direct

firea_becali
firea_becali

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a avut o intervenție lungă la postul de televiziune România TV ca urmare a scandalului azilelor groazei.

În timpul intervenției sale de aproape două ore a intrat și Gigi Becali, nașul lui Florentin Pandele și Gabriela Firea. Becali l-a certat pe Pandele că a intervenit la televizor și a precizat că a căzut în capcană.

Ulterior Becali și Pandele au purtat o discuție personală în direct.

Becali a făcut o criză de râs, fiind amuzat de dialog.

„Știi ce trebuia să faci?”, l-a întrebat Becali pe Pandele.

„Lasă-mă să termin! Să vă ferească bunul Dumnezeu să ajungeți în situația noastră. Dacă tăceam se spunea despre mine că nu știu să-mi apăr familia, dacă intervin mă certați de ce am intervenit. Nașul nu mă ceartă, îmi dă sfaturi. El trăiește cu impresia și are dreptate, mai bine de 50%, că am intrat în jocul vostru”, a precizat Pandele.

„Ei știi ce fac? Pun pe burtieră și în titlu cu aziluri, apoi imaginea ta. Se vorbește despre azile, uite-l pe Pandele. Oamenii așa înțeleg. Tu trebuia să faci o conferință de presă cu fina de o oră, fără întrebări”, a afirmat Gigi Becali, moment în care jurnalista Simona Gheroghe l-a întrebat pe Becali „nașa ce spune când vede acest scandal”?

„Eu îl cunosc și pe Pandele și pe Gabriela Firea, știu ce oameni sunt. Când a apărut știrea noi râdeam că nu se poate să existe așa ceva niciodată”, a afirmat Becali.

„Băi finule nu vezi că ai ajuns inculpat și doamna Simona Gheorghe a ajuns procuror?”, a mai precizat Becali. Pandele a reiterat că scandalul e de fapt unul alimentat fals pentru ca Gabriela Firea să nu mai candideze și a reacuzat presa că face rău prin mediatizarea acestui caz al azilelor groazei din Voluntari.

Becali l-a mai rugat pe Pandele să nu „îi mai înalțe în slăvi pe invitații” de la televiziuni căci unii sunt „oameni de nimic”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel