Sibianul bănuit că și-a ucis băiețelul de 6 ani a fost reținut

Fotografie creată de Orlando Vera, de la Pexels
Fotografie creată de Orlando Vera, de la Pexels

Bărbatul din Brădeni, județul Sibiu, bănuit că şi-a ucis băieţelul de 6 ani, a fost reţinut.

Un bărbat din Brădeni, bănuit că şi-a ucis băieţelul în vârstă de 6 ani, a fost reţinut, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, potrivit Agerpres.

'Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, faţă de tatăl copilului s-a declanşat urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore', a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Potrivit sursei citate, bărbatul a sunat vineri la 112 şi a anunţat că fiul său este decedat. Criminaliştii au găsit copilul într-un pat din casă, potrivit IPJ Sibiu.

Cercetările în acest caz continuă. 

"La data de 4 februarie, în jurul orei 9,30, prin apel 112, un bărbat din localitatea Brădeni a sesizat IPJ Sibiu cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 6 ani, este decedat. De îndată, a fost constituită o echipă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, care, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, s-au deplasat la locuinţa indicată, unde, într-o cameră a locuinţei, pe un pat, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui copil, în vârstă de 6 ani, fiul apelantului. Trupul copilului a fost preluat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. În prezent, tatăl copilului este audiat cu privire la cele constatate de echipa de cercetare", arăta un comunicat transmis anterior de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.

VEZI ȘI: Femeie ucisă în fața fiului ei, la Vaslui. Fostul concubin este principalul suspect

Scene de groază au avut loc, vineri, în Vaslui. O femeie de 35 de ani a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge. Crima ar fi avut loc sub ochii celui mai mic copil, un băiețel de patru ani. Principalul suspect, fostul concubin al acesteia, a fost găsit după câteva ore, pe câmpuri, și a fost dus la sediul poliției.

Bărbatul, cu 10 ani mai în vârstă decât victima, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel