Sibiu: Poliţiştii cer sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui biciclist minor care ar fi accidentat o fetiţă

Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay
Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay

Poliţiştii cer sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui biciclist minor care ar fi accidentat o fetiţă. 

Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui biciclist minor care ar fi accidentat, sâmbătă după-amiază, o fetiţă de cinci ani, părăsind apoi locul evenimentului. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, accidentul s-a petrecut în jurul orei 18,30, în parcul situat în spatele bisericii din cartierul Valea Aurie, fetiţa de cinci ani fiind rănită de biciclistul care, până la sosirea poliţiei, a fugit de la locul evenimentului.

Din informaţiile obţinute de poliţiştii rutieri, se pare că biciclistul ar avea vârsta de 13 ani, purta un tricou alb şi pantaloni negri, s-ar numi 'Alex' şi ar fi condus o bicicletă albastru cu roşu, posibil având ataşat un motor electric. Cetăţenii sunt rugaţi ca, orice informaţii deţin referitor la acest accident rutier, să le comunicace poliţiştilor rutieri apelând numărul de telefon 0269/208211. 

---

Mircea Diaconu: E un subiect mare care mă obsedează. Aici este vorba despre o anomalie / video

Mircea Diaconu a vorbit despre o anomalie tipic românească.

Vorbim despre șofatul iresponsabil. Mircea Diaconu spune că de vină pentru modul în care se conduce în România este educația.

”Pe DN1 țâșnește câte unul din spatele tău, îți dă faruri, cu peste 100 km/h, te depășește, după care pune o frână năprasnică pentru că el are treabă 300 metri mai în față. Despre ce este vorba aici?! Despre o anomalie”, a zis Mircea Diaconu la DC News și DC News TV.

”Putem intra aici într-un subiect mare care mă obsedează: mentalitățile publice. Mentalitățile publice reprezintă un capitol uriaș al deznădejdilor noastre zilnice, disperărilor noastre zilnice. Și nu se tratează cu amenzi. Este un lucru extrem de complicat. Este o formă de educație”, a mai spus Mircea Diaconu.

Actorul consideră că nu este vorba că legile sunt blânde în România cu șoferii care calcă prea tare pedala de accelație și conduc haotic, punând viața tuturor în pericol. El spune că este vorba despre educație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel