Sibiul a fost împânzit de fermieri și transportatori. Coloana de 4 km a ajuns până în fața casei președintelui Iohannis / video

Foto: Inquam, de Octav Ganea
Foto: Inquam, de Octav Ganea

Fermierii sibieni au reușit să intre în orașul de pe Cibin.

O coloană imensă de tractoare, camioane și autoturisme au împânzit, luni, orașul Sibiu. În momentul de vârf aceasta avea o lungime de peste 4 km, întinzându-se din Piața Rahova până la intersecția străzilor Maramureșului și Alba Iulia, conform Turnul Sfatului.

Protestul a fost organizat și la acesta au participat fermieri și transportatori din tot județul. Unii dintre ei au ales să vină cu mașini mici.

Aceștia au intrat în Sibiu din trei direcții: dinspre Agnita - prin Gușterița, dinspre Mediaș și și dinspre Ocna Sibiului, pe lângă Aeroport. După ce s-au unit cele trei grupuri, a rezultat o coloană de peste 4 km, care a trebuit să fie spartă de polițiști pe alocuri pentru a decongestiona traficul din oraș.

„Sunt peste 200 de participanți la acest protest, practic ne-au fost depășite așteptările. Sunt de trei ori mai mulți decât ne așteptam”, a spus Elena Negrilă Răspop, femeia care a obținut autorizația pentru derularea protestului de la Sibiu.

Potrivit Antena 3 CNN, coloana de protestatari a ajuns până în fața casei președintelui Klaus Iohannis.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel