Silvestru Șoșoacă a plecat din la emisiunea de la România TV. Ce l-a scos din minți

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Silvestru Șoșoacă, încă actualul soț al senatoarei SOS Diana Șoșoacă, a lansat noi acuzații la adresa lui Vicențiu Luis Lazarus.

Silvestru Șoșoacă a intrat în direct, din Piața Victoriei, la România TV, în emisiunea prezentată de Ioan Korpos, sâmbătă seară, și a spus în repetate rânduri că pe Luis Lazarus l-a chemat Vasile Țuțurigă în trecut, reproșând că Diana Șoșoacă a fost 'capturată' de Luis Lazarus, unul dintre oamenii care i-ar fi stricat căsnicia și partidul SOS.

Luis Lazarus a intrat și el în direct, prin telefon, pentru a lămuri situația.

Mai mult, cei doi au avut câteva schimburi acide de replici, în care și-au aruncat acuze reciproc și au vorbit unul peste altul. La un moment dat, Luis Lazarus a clarificat de ce și-a schimbat numele.

'Nu m-a chemat niciodată Vasile. Pe mine mă cheamă Luis Vicențiu. Acestea sunt numele mele de botez. E o invenție infectă pe care o flutură ca și cum ar fi vreo acuzație. Numele de familie a fost Țuțurigă și este numele tatălui meu, care nu a avut nicio legătură cu mine. Și, atunci, m-am dus la starea civilă din Drobeta Turnu-Severin, unde este un document, scris de mâna mea, în care explic cum tatăl meu a fost total paralel cu viața mea. Nu l-a interesat de mine și am hotărât să îmi schimb numele.', a spus Luis Lazarus.

În timp ce Luis Lazarus explica, Silvestru Șoșoacă, aflat în transmisiune directă la România TV, din Piața Victoriei, a 'aruncat' microfonul și a ieșit din emisiune.

'Ce relevanță are astăzi că pe mine mă cheamă azi Luis Vicențiu Lazarus și nu Țuțurigă?! Tatăl meu, Țuțurigă, am explicat asta acum 20 de ani la o emisiunea la OTV... Domnul Șoșoacă m-a sunat la ora 1 noaptea și m-a amenințat... nu vedeți că a plecat și acum din emisiune?!  ', a zis Lazarus.

În timp ce Luis Lazarus explica, Silvestru Șoșoacă, aflat în transmisiune directă la România TV, din Piața Victoriei, a 'aruncat' microfonul și a ieșit din emisiune.

După vreo 10 minute, Silvestru Șoșoacă a revenit în direct și dialogul a continuat în stilul caracteristic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel