Silvio Berlusconi, primit ca o vedetă în Parlamentul European

Cel mai în vârstă europarlamentar, la 82 de ani, fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a lăudat marţi că a fost primit ca o vedetă la Strasbourg, transmite DPA.

 'La prima sesiune plenară a Parlamentului European. Mulţi colegi deputaţi au vrut să-şi facă o fotografie cu mine. Mulţumesc pentru primire!', a scris Berlusconi pe Twitter, ca explicaţie la o fotografie a sa în hemiciclul de la Strasbourg. Berlusconi, care a fost de trei ori premier al Italiei, a obţinut postul de europarlamentar la alegerile din mai. Până anul trecut, i-a fost interzisă ocuparea unei funcţii publice, în urma unei condamnări pentru fraudă fiscală în cadrul concernului său media.

Celebru şi ca ex-proprietar al clubului de fotbal AC Milan, Berlusconi a fost detronat ca lider al dreptei din Peninsulă - după o carieră de trei decenii marcată de scandaluri sexuale şi de corupţie - de unul din foştii săi aliaţi, vicepremierul Matteo Salvini. Încă activ, starul de odinioară al politicii italiene are acum probleme de sănătate. În 2016 a suferit o operaţie pe cord deschis, iar anul acesta două intervenţii chirurgicale, pentru hernie inghinală şi ocluzie intestinală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel